Aman Allahım buraya doğum hikayemi yazdığıma inanamıyorum. 😍 Dün bi post acmıştm artk dayanamıyorum sezaryen istesem yaparlar mi diye cok icten istedim galiba zorunlu sezaryen oldum. 37. Haftada nişanım gelmiş 2 gün boyunca kanamam olmustu doktora gittigimde 1 cm acilma vardi sancı vs yoktu. 39+2 de gece uyanıp lavoboya gittigimde yine pembemsi ve yapıskan bi sıvıyla karsılaştım ama cok degildi ilk bas peceteye geldi ertesi gün surekli camasırıma gelmeye devam ediyordu ama az azdı pedimde ancak görüyordum. Suyumun geldiginden süphelendim cunku bana göre nisan zaten gelmisti sıra suyumdaydı. Ertesi gün doktora gittim suyum geliyor sanırm dedim muayene ettiler ultrasonla baktılar acıklık yok sancı yok doktor su degildir su olsa bacaklarından asagı akardı dedi nisandır dedi. 2 hafta önce nisanım gelmisti dedim yine gelebilir dedi eve yolladı. Ertesi gece yani dün gece saat 3 bucuk gibi sancılarla uyandım ilk gebeligimdi sancıları bilmiyordum ama öyle bi geliyorki emin olun anlıyorsunuz. Kalktm yurudüm dk tuttum duzenli degildi ama 15 dk da 20 dk da bir geliyordu. Gun icinde saat 13.00 gibi daha da artmaya basladı ve belime de vuruyordu artık gelince kıvrandırıyordu inliyordum ama dayanıyordum esimi aradm gel artk doktora gidelim dedim sancaktepeden babamların oldugu esemyurta kadar o sancıyla geldim kendi hastaneme gitmek istemiyordum cunku muayenelerle beni maf etmislerdi ve bir gun önce gittigimde hic bisey cikmaması yerle bir etmisti beni. Garip biseyler vardı ama bulamıyorlar önemsemiyorlardı sanki. Neyse babamlarn orda bi hastane buldum girdim anlattm muayene oldum aciklik 2 cmdi. Sancılar hâla geliyordu ama ultrasonda bebegimin hic suyu kalmamıstı. Doktor sok oldu ben sok oldum meger benim iki gündür nişan sandığm sey suyummuş. Ve oglumun suyu bitmiş. Suni verirdim sana ama uzun sürerse cocuk riske girer dedi doktor. Acilmam azdı cünkü ve iki haftadir hic acilmam olmamıstı. 4 te gittigim hastanede seni 6 da sezaryene alalm dedi epidural istedim. Saat 7.45 e uzadı ve 8 de oğlum dünyaya geldi. sezaryenden 9 da ciktim. Suan hastanedeyim oglumun sesini duydugum ve yanıma koydukları o anı asla unutamam. Biraz aptal gibiydim epiduralden sonra ama herseyi hatırlıyorum. Sadece biraz carpıntım oldu ona da hic bi sıkntm olmadı. Suan saat 4 su ictim yemek yedim sondamı cikardılar yürümeye basladm. İlk yürüme gercekten cok zor ama dayanabiliyorsunuz. Dikisim yokmuş yapıstırma dediler. Agrım var ama dayanabiliyorum. Oglumu iki saatte bir emziriyorum sütüm geldi cok sukur sanırım dogum sancısı cektigim icin hemen geldi. Sezaryende olsa korkmayın bebeginizin kokusu herseye yetiyor😍♥️😍♥️😍