ezgionur 33+4teyim haftada bir kaç gece ayaklarım yanıyor yatağa koyamıyorum, deneyimi olan çözüm bilen var mı?
Nmtshn ezgionur bende öyleydim kovaya soğuk suyu doldurup ayaklarım içinde uyukluyordum soğuk yerler arıyodum sinirden ağlıyodm cok kötü durum ya Allahım yardımcın olsun suan 37 haftalık olduk cok yok ama arada bir geliyo ayaklarını suya koy işe yarıyor
kedernese Ben her gece çekiyorum bu lanet şeyi. Uyku uyutmuyor. Islak havlu sarıyorum çarşafı ıslatıyorum bi nebze iyi geliyor ama gerçekten artık yordu beni. Bide 24.haftamdayım sonuna kadar böyle giderse cidden sıkıntı.
BanuK Haftamdayım hala devam ediyor. Aylardır vantilatör ayaklarıma çalışıyor. Allah korusun elektrikler gitse durumum berbat. Başka türlü uyuyamıyorum. Hoş uyuyamıyorum zaten de,arada bir , iki saat falan dalıyorum öyle. Forumda tuzlu suya ayaklarını koyup dinlendirenler iyi geldiğinden bahsetmişlerdi. Ben denemedim.
Nmtshn ezgionur bi dönem oluyo maalesef inşallah hemen geçer zorluyo insanı anne olmak harbi zormş annemin kıymetini smdi daha iyi anlıyorum 😊