DidemYldrm Mahmure0101 oy maşallah mercimeye zaman çok hızlı geçiyor canım ben sanki daha dün gibi Emre beyin kapısı çalıp ben hamilemiyim diye soruşum O da bana bak burda bebişinin kesesi demişti 😅 ağlamıştım çok hormonlar işte 😅
Mahmure0101 DidemYldrm evet ya herkes öyle diyor Emre bey de öyle dedi inanamayacaksınız nasıl büyüdüğüne anlamıcaksınız bile dedi 😂
Mahmure0101 DidemYldrm o an ki duydu muhteşem zaten ❤ Bide kucağımıza alınca kim bilir nasıl olacak 😌
Mahmure0101 DidemYldrm Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah ❤ Rabbim Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 😊
DidemYldrm Mahmure0101 doğsun poposunu ısırıcam senin şimdi cinsiyet heyecanın olucak ondan sonra hareketlerini hissetmeye başlıcaksın çok güzel günlerin olur inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah canım
Mahmure0101 DidemYldrm evet ya kız mı erkek mi içim içimi yiyor 😂 kaçıncı haftada tahmin ediyor acaba
Merveyuce Mahmure0101 ya evet zam gelmiştir .hatta ben sorduğumda 400 demişlerdi normal Doğumda epidurale.bende isteğe bağlı sezeryan da değişiyor mu acaba ücret dedim
Merveyuce DidemYldrm oh oh iyi ay kuzenim Doğum yaptı bugün.genel anesteziyle zor ayılmış kız .genel de işte ayılmak zor
DidemYldrm Merveyuce zaten sezeryen yaparsan genel yapma canım spinal yap genelde zor ayağa kalkarsın spinal de ayağa kalkıyorsun 4-5 saat sonra
Merveyuce DidemYldrm aynen canım kesinlikle spinal olurum.bide kombine spinal epidural var onu yapıyor mu acaba bizim hastane