Rabiakyz Kizlar merhaba 26 haftaya giricez bebeğimin haraketlerini hiç denilecek kadar az hissediyorum o da gaz mi o mu bilemiyorum bu durumu yaşayanlar var mı ne yapmaliyim😔
Yeliz1 Rabiakyz Canim bende 26 haftalik hamileyim aksam hic hissedemedim gunduzde dediğin gibi az hissetmiştim gece hemen hastaneye gittim baktılar cok sukur bisey çıkmadı kafaya taktığın zaman hic hareket etmiyor
Mmmerve123 Rabiakyz canım bende tam 24-25 de az az hissetmeye başladım. 27-28 den sora iyice netleşti. Sebebi ise plesantam ön duvarda oluşmuştu birde kilolu hamile kaldım karın yağlarından olabilir demişti doktor. Sende korkma hiç
Mine8191 Rabiakyz yaşadıklarımı yaşadım doktora gittim pozisyon kaynaklı dedi biraz da takip edince bebişler hissediyor gerçekten hareket etmiyorlar sakin ol kafasındadır kolay değil bunları demek haklısın ama ben yapalım
Rabiakyz Ben ilk defa ışık falan tuttum okşadım hala tık yok yani çok haraketli çok güzel hissediyordum şimdi üzdü biraz yarını bekliycez bizde mecburen 😒 Yeliz1
Rabiakyz Mmmerve123 ben hiç kilo alamadım üzerine kusmalarim da devam etti bekliycem mecburen yine de sizlerden bunları duymak çok güzel
Yeliz1 Rabiakyz aynılarını ben yaptim ışık tuttum karnıma dürttüm tatli yedim sol tarafa yattım ama nafile cani istemeyince oynamiyor
Rabiakyz Yeliz1 aynen ya yalnız olmadığıma sevindim kafama acayip takıyorum çünkü bu arada böyle hissettiginiz de az da olsa eşlerimiz kulaklarını dayadiklarinda onlar hissediyor en azından ben öyle morel buluyorum
Serifeinc4 Rabiakyz canım ben kilolu hamilelerdenim ondan da oluyor sanırım bende 26 haftalıkken falan pek hissetmiyordum şimdi 28i bitirmek üzereyim bu hafta çok şükür güzel hissediyorum