Fatovebebegi Ecenazece eger catiniz dar olmayip acil sezeryana alindiysaniz oluyor ssvd diye bi dogum sekli var adi ama ben yapmadim tabi insalalh burda yapan vardir yoksa youtope da baya videolar var izleyin o dogumu anlatiyor
2nciminik Ecenazece inşallah olur cnm bende şuan tam olarak onun için ugraşıyorum Allah’tan umut kesilmez o isterse olur dua et😊 5bucuk yıl oldu doğum yapalı . Kadın doğum hastanesine gidip geliyorum bu yüzden. Allah’ım hayırlısını nasip etsin.
Fatovebebegi 2nciminik amca gelini iki sene snr yapti bide youtepe da hacer cemre diye kapali soyadini unuttum ondan kapali diye vurguladim o da kizi bi bucuk yasindayken yapti izledim onunkini de
2nciminik Fatovebebegi ewet çok duydum 2 sene sonra yapan benim tanidiklarm da var. Ewet Sakarya’da Dr Sevilay bozkurt yaptırdı onun doğumunu. Takip ediyorum haceri. Nasip kısmet işte. Allah hepimizin yardımcısı olsun 😊
Fatovebebegi Ecenazece ama bana gore de risk almamak icin 4 sene felan beklemek lazim sezeryan yerlerini riske atmamak icin doktorunuz ne diyor yapabilirmisiniz sorun yok mu diyor acaba
Ecenazece 10 yıl geçti üzerinden ilk doğumumun, bencede riskli kaç yıl olursa olsun ama duyuyorum da normal yapanları 🙄 inanın sormayı unuttum dr uma
2nciminik Ecenazece ayrıca kadın doğum hastanesi araştırma olduğu için sezeryan sonrası normal doğum gebe izlem polikliniği bile var ben ona gidiyorum