Ruzgar_1405 Merhabalar 31. Haftalık hamileyim. Bebeğimin 2 ayağında da pes ekinovarus tespit edildi. Doğumdan sonra tedaviye başlanıcak inşallah 🤲 bebeği böyle olup süreçleri atlatan annelerden ricam bebeğime ne tür kıyafetler almalıyım? Tavsiyeniz ne olur?
Laylaaaa121212 Ruzgar_1405 bir tanıdığımın tek bir ayağında bu sorun vardı 3-4aylıkken tedaviye alındı suan 1bucuk yasında ve düzeldi gayet iyi özel ayakkabısı vardı onunla yürümesi sağlandı ilk sonrası düzeldi hiç canınızı sıkmayın herşey çok güzel olucak Rabbim daha büyük sorunlar vermesin 🤲🏻❤️🐥
Ferda43 Ruzgar_1405 merhaba. Bebeğinizin tedavisi bitti mi acaba? Yardımcı olur musunuz? Bende Gebze de yaşıyorum hangi doktora gittiniz pev için?
Ruzgar_1405 Laylaaaa121212 Amin inşallah 🤲 çok teşekkür ederim desteğiniz için❤️ inşallah biz de atlatıcaz
Ferda43 nevaaa ikiz hamileyim 21 haftalık. Oğlumun birinin ayaklarında çok hafif içine dönük dedi dün ayrıntılı ultrasonda doktor
Ulkermadn Ferda43 bende ikiz gebeyim 22 haftalık birinde içe dönüklük varmış ne yapacagım asırı moralim bozuk :(
Ferda43 Ulkermadn şu an için yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. Nerede yaşıyorsunuz? Doğumdan önce doktoru bulup bekleyeceğiz. 1 hafta içinde de götürüp tedaviye başlayacağız. Ama inşallah sığamadıkları için öyle bir pozisyondadır diye kendimi teselli ediyorum ben :( çok insanla görüştüm hepsi de tedavi olmuş. İnşallah bizim bebişlerde tedavileri olup sağ Salim ayaklanırlar 🤲🏻
Ulkermadn Ferda43 Eskişehir de yaşıyorum, bende pozisyondan dedim ama çok farklı doktorlara gösterdim pozisyondan değilmiş çok üzülüyorum nasıl bakacağız Allah yardım etsin bize
AsenaEmre Ulkermadn Ferda43 Diğer arkadaş ilede konuştum hanımlar kendinizi hiç strese sokmayın . Emin olun tedavisi oldukça kolay. Allah başka dert sıkıntı vermesin . Benimde bebeğimede teşhis koyulmuştu içerde inatlarindan ayaklarını bir poziyonda tuttukları için oluyor pozisyon kaynaklı oluyor teşhisin çoğu şimdi 6 aylık olduk bile her ay kontrole götürüyorum düzenli olarak ama eğer imkanınız varsa Salih marangoz diye bir doktor var çocuğunuz pev li doğarsa mutlaka onunla görüşün https://imgyukle.com/i/oBtrw8 https://imgyukle.com/i/oBtQKn bunlar şimdiki halimiz https://imgyukle.com/i/oBtUg6 buda ilk doğduğu zaman çekilmişti
nevaaa Ulkermadn benim bebeğime de öyle denildi 22 haftalıkken. Ben de inşallah anne karnında düzelir diye dua ediyorum. Allahtan ümit kesilmez
Ulkermadn nevaaa İnşallah ama düzelen Bişey değil malesef. Doktor araştırması yaptım görüştüm doğum sonrası hemen tedavi başlınıcak.. Allah yardımcımız olsun benim birde ikiz gebelik.
Ulkermadn AsenaEmre maşallah cok güzel gözüküyor tedavisi. Salih beye sonradan kontrol amaçlı gidebilirim suan gidemiyorum malesef ama çok az dönüklük varmış sizin de hemen toplamış ondan ayakkabı ne kullandınız ithal alfa flex falan mı
Ferda43 AsenaEmre teşekkür ederim ben bebeğimi kaybettim… rabbim evlatlarınıza sağlık versin inşallah..
AsenaEmre Ulkermadn canım biz hiç birşey kullanmadık bugün verdiler Flex ölçü verdik ben tamamen düzelsin diye istedim