Milissy mmine hayırlı olsun Allah bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin insallah 😊 isteyen kimseyi aratmasın zor ama sonu güzel olucak insallah isteyen herkes için 🙏
Milissy Oznurcakir benim hiç sancım olmuyordu insallah hamile kalmamıza da yardımcı olur bende regl olmayı bekliyorum başlamak için doğum kontrol hapı yerine bunu kullanmak bence daha iyidir
Oznurcakir Milissy aynen en azından doğal içindeki karışımları da biliyoruz . Valla adet sancımda baya azalma oldu bıraktığım an yine haplarla geçiriyorum . İnsallah şifa olur hepimize
Sema-akk Milissy bende de pko var bir ay kullandım memnun kalmadım zaten geç gelen adetimi iyice geciktirdi
Milissy Sema-akk memnun kalan da kalmayan da çok ben memnun kalanlardan olmayı istiyorum ama olmazsa da olsun denemekten ne zarar çıkar ki 💕 hayırlısı neyse o olsun
Mavera54_04 Milissy ben kullandim ve su an hamileyim cok sukur tamamen dogal zaten zararı olmaz faydası olur kullanmaktan da zarar gelmez derim
Milissy Mavera54_04 macunu 4 gün kullanıp bırakmak zorunda kaldım çünkü Testesteronum yine yükselmiş malesef diane 35 devam ediyorum Aralık ayında randevum var insallah hormonlarım düzelmiştir bu sefer düzeldiyse devam edicem