HeyecanliAnnee SNGLSVM paylaşırım ama yanlış yazmışım giricem yazmışım daha çok var gitmeme hastaneye
HeyecanliAnnee Ayse1608 inşallah canım devlet hastanesine gidiyorum söyler inşallah çünkü herkes diyoki devlet hastanesi 20 haftadan önce söylemiyor doktorun insafına kaldım artık 😃
SemihDamlaDalan HeyecanliAnnee bende 16 haftalık oldum bugün cumartesi gidicez bakalım öğrenebilecekmiyiz ☺
Betul3425 HeyecanliAnnee büyümüş canm bebeğin söyler dr bebeğin gösterirse 😬 bugün mü gidicen bizimlede paylaş lütfen 😍
Aysun2834 HeyecanliAnnee 17+3 olduk çok şükür ama ısrarla göstermiyor benim yaramaz bugün kontrolüm var inşallah gösterir cinsiyet önemli değil bizim için isimleri hazır kızda olsa erkekte olsa ama hediyeliklerini kendim yapacağım için sabırsızlanıyorum 😍😍😍😍
Tugbaumit Babydr devletteki doktoruna bağlı o canım birde tecrübesine ben 12 haftalıkken oğlumun cinsiyetini erkeğe benziyor %90 erkek dedi 26+4 deyim hala erkek inşAllah öğrenirsin 🤲🏻👼🏻
Babydr Tugbaumit Tugbaumit inşallah canım ama öncelikle tabi gelişimi bebegim sağlıklı olsun beni üzecek bişey demesinde doktor başka biley istemem