İyi akşamlar kızlar. Sorunsuz bir hamileliğin ardından çok şükür ben de pamuk kızıma kavuştum. Normal doğum korkum olduğu için sezaryen istemiştim ve öyle de oldu. Pamuk kızımla 4 günlük olduk çok şükür. Sütüm hemen geldi sezaryenle alakası yok sezaryen olcaklar sakın gelmez diye düşünmesin. Gelelim işin en güzel yerine ☺️ Sezaryen kolay mı zor mu diye soranlar için bence hiç bir doğum şekli kolay değil. Zorlandığım yerler oldu ama koklayınca inanın her şey bitti. 😍 ben belden uyuşmalı oldum . Ameliyatta ağrı sızı asla hissetmiyorsunuz ama orada bi uğraşının olması beni tedirgin etmişti biraz heyecan yapmıştım ta ki pamuk kızımın sesini duyana kadar 🥰 . Ameliyat sonrası bana çok üşüme geldi baya titredim ama sonra gecti. Sezeryan düşünenlere tavsiyelerimi sorarsanız eğer yalnız bakabilmek neredeyse imkansızmış yani benim düşüncem cok zorlandım yürümekte oturup kalkmakta . Anneler olmasa yapamazmışım sanırım. İlk akşamdan itibaren surekli kendim yürüdüm ve bu benim daha cabuk ayaklanmamı sağladı yatmamak en iyisi bence . Hastane için elbise gecelik kurtarıcım oldu cok fazla rahat tuvalet kanama vs. için. Kabızlık ve gaz için kayısı kaynatıp içtim 4.gunun sonunda tuvalete ancak çıkabildim. Her şeye rağmen anne olmak çok güzel 🥰 rabbim tüm bebek isteyenlerin kucagını doldursun. bebek bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻