Berrunisaninannesi_2017 Zuhal14 doktorumun önerdiğini söyledim açıklamamda 😊 birçok vitamin var özel firmalar tarafından satılan ben çoğunluk ne kullanıyor faydasını gören var mı bunu araştırıyorum
Hhanim Ocean mummy, magnorm ve gyno ferro sanol. Mummy’nin içindeki omega 3 az olduğu için ek olarak aklıma geldikçe arada venatura omega 3 içiyorum.
Temmuz7 Berrunisaninannesi_2017 İlk 3 ay folic iod kullandım.sonrasında doktorum ocean mummy ve wellcare d vitamini başlattı 24. Haftadan İtibarende ferrum forte demir ilacına başladık çok şükür sağlıklı bir gebelik geçiriyorum ne bulantı ne kusma hiç bişey yaşamadım ikiz annesi olucam Allah nasip ederse
EsraUmt Berrunisaninannesi_2017 yoo sadece folic i ve omega yı parayla aldım onun dılında decavit, kan hapı, B vitamini hep yazdırdım
Merveturksoy Berrunisaninannesi_2017 ben yıllardır herbalife kullanırım gebeligim boyunca da herbalife kullandım doktor uma da görürdüm adetlerini ayarlattom 38+1 iz şükür eczaneden alıp da 1 tane ilaç kullanmadim
betul1- Berrunisaninannesi_2017 baştan beri decavit ve d vitamini kullandım doktorum Onları bıraktırdı kan ilacına başlattı 4. Aydan itibaren şuan da ocean mummy omega 3+ kan ilacıyla devam ediyorum 😊