mrvears Beni bu haftada neler bekliyor sizce arkadaşlar 🥰 ben düşük riskimin bitmesini istiyorum bir an önce 🙏🏻
morusevenanne mrvears bi an önce geçer inşallah zaman hızlı akıyor ne ara öğrendik 15 hafta olduk bile 😍 hareketlerini hissetmek istiyorum bi an önce çok meraklıyım 😄
mrvears Srplhrgl kaç haftalıksınız🥰 bazen karnımda bişey atıyor gibi oluyor ama bilmiyorum hareket mi gaz mı 🙈
Srplhrgl mrvears insan blmyr ya merak edyr şuanda bile rahim bölgesinde ağrı hissediyrm gök deligimin çok az aşağısında sağ ve sol tarafta hissedyrm ama bebekmi bilmyrm
Babyaren Srplhrgl aynı mı bilmiyorum ama bende sancılar yaşıyorum arada sanki bıçak saplanmış gibi oluyor doktoruma danıştım bu konuyu rahim büyüyor çok normal dedi :)) sizinde öyledir elbet bebiş kendisi için yer açıyor 😍
mrvears Babyaren benim de ağrılarım oluyor canım ama benim düşük riskim var ya doktorum hep ona bağlıyor olur normal diyor 🤷🏼♀️ İnşallah bendede bebeğim büyüdüğü için oluyordur
SweetDream mrvears canım haftalar bu şekilde hesaplanıyor doktorlar da bu şekilde söylüyor yani aslında 15 haftayı bitirmiş 16 dan gün alıyorsun 15+0 dan 15+6 ya itibaren 16 haftalık demek☺️♥️