Hilal2205 2 aylık hamileyim halsizlik bulantı + kusma baş ağrısı sürekli uyuma isteği beni mahvediyor 🤦♀️ r yaşında oğlum var ilgilenemiyorum diye çok üzülüyorum ama oda çok sakin maşallah sanırım oda hissediyor benim böyle olduğumu hamile olduğumu öğrendiğim günden beri çok akıllı hiç üzmüyor beni ama annelik işte ikinci hamileliğini öyle prensesler gibi yaşıyamıyorsun annem yurt dışında yaşıyor kayinvalidem hiç arayıp sormuyor bile bi eşim destekçim oda memur sabah gidip akşam geliyor ama geldiğindede herseyi mi yapar rabbim ondan razı olsun ❤️ biraz içimi döktüm kusura bakmayın ama rahatladım sanki rabbim hepimizin hamileliğini kolay bi sekilde atlatıp evlatlarımızı da sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin inşallah 🙌🏻
anneadayi33 Hilal2205 benimde altı haftalık hastalıklı gibi geziyorum bulantı kusma koku bide bazen kasıklarsa sancı ağrı gibi şeyler geçer bu günlerde inş
-Kbra8- Benim de 6+3 sürekli ama sürekli bulantı ve banyoya koşma , ara ara saplanan bel ağrısı, akşamları mütemadiyen eksik olmayan kasık ağrıları ve aşırı ani duygu değişimleri. Ani sinirlenme veya ani duygusallık gibi 😅