Merinosunannesii Merhabaa☺️ kese yönünden cinsiyet tahminleri oluyormuş bebeğim 8 haftalık 7 haftalık ultrason görüntüsü var çok merak ediyorum acaba cinsiyetini tahmin edebilecek birileri var mı🤭🤭
AslHnna Merinosunannesii şimdi internette biraz araştırma yaptım da yani sonuçta doktor değiliz yine diyorum eğlencesine tahmin ediyorum 😂 yani okudum araştırdım senin kesene göre bence erkek olabilir tabi tahmin sadece 😂🙈
Srhtzlyh Merinosunannesii belli olmaz kuzum bana burda herkes erkek dedi bütün resimlerine ama kızım olucak nasipse🤭
Merinosunannesii [url=https://hizliresim.com/dKCXnt][img]https://i.hizliresim.com/dKCXnt.jpg[/img][/url]
Merinosunannesii Zuhal14 biliyorum 😂😂az önce okumuştum kese yönünden tahmin yapılabiliyor diye ben resim işini ayarladım sonra baktım o gördüğüm yeri bulamadım
Merinosunannesii Umut_01 sanmıyorum olsa bile net birşey söylenmez bence 2li testim 11. Haftaya denk geliyor keşke bir an önce öğrensem bende erken evet ama ilk cocuk olunca gönül istiyor ki Bi an önce birşeyler almak🥰
Umut_01 Merinosunannesii canım ben 13 yıl sonra tekrar anne oluyorum inan ilk defa anne olduğumdaki heyecanla aynı
Merinosunannesii AslHnna tabiki canım kesin değil biliyorum ay keşke erkek olsa falcı ablam kızın olcak dedi benimde içime kız doğuyor😂
Zuhal14 AslHnna bende çok merak etmiştim ama ilk günden hissetmiştim erkek olacağını tabi ki erkek kız farketmez sağlıklı olsun da ama anlıyorum seni insan merak ediyor
AslHnna Merinosunannesii cinsiyeti öğrenir öğrenmez hemen buraya yaz lütfen merak ettim bana erkek gibi geldi hislerim nadir yanıltır 😂
Blt67 Merinosunannesii kız gibi canım keseye göre öyle diyorlar sağda olursa kız solda olursa erkek diyorlar tabi Rabbim bilir…. Tabi eğer normal ultrason ise vajinal ultrason olursa tam tersi oluyor sag erkek sol kız ama bence senin normaldir o yüzden kız diyorlar ama Allah bilir
Merinosunannesii Blt67 en önemlisi sağlıklı olması bende öyle düşünüyorum ama yine de herkesin gönlünden Bi cinsiyet geçer rahmetli amcamın ismini koymak istiyorum bu yüzden oğlum olsun daha cok istiyorum kız da olsa yine aynı sevinç olur bende 🥰
Merinosunannesii OMAYBABY Google a hızlı resim yazıp ilk linke tıklıyorsunuz ordan oluyor bende ilk defa yaptım basitmiş sonra linki kopyalayıp buraya yapıştırıyorsunuz