Hkbra OMAYBABY evet biz 10+6 iken yani dün öğrendik ultrasonda ölçüldü kesin bişey yok haftaya bizde12 haftalık olup 2li testi yapacağız. İsterseniz içiniz rahat değilse Sedat beyin de görüşlerini alın ☺️ Sağlıklı bir gebelik diliyorum
Zeyyaleyyy Hkbra Canım ikili testten sonra detaylı ulturasona giriyorsun 10 haftalıkken ense kalınlığı söylenilen ilk seni gördüm yanlışlık olabilir muhtemelen ayrıca ense kalınlığı detaylı da ölçülür 10 haftalıkken de detaylı ulturasona girilmez senin işte bence bi yanlışlık var çok saçma geldi bana doğumevine mi gidiyorsun doktorun kim
HamzaMoms ecemeric merhaba canım bizde adapazarındayız 27 haftalık olduk oğluşumla sedat umura gidiyoruz 😊
elisas-mom Benim İstanbul’da doktorum, eşimin işi dolayısıyla hendekteyiz hiç bı doktor hastane bilmiyorum 28 haftaligim.tavsiye ediceginiz hastane doktor varsa sevinirim.
Cemre_61 Lelisca evet canım yakın olması yönünden şanslıyım 🥰 bende medar Musa Yılmaz beye gidiyorum şuan ama değiştiricem Beyhekim Ertan Çelik beye gidicem inşaAllah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimiz için
Cemre_61 OMAYBABY bende o izinde diye gidemedim ona o zaman medara gittim o dönene kadar şimdi tekrar ona dönüş yapcam Ertan beyi bilgi tecrübe olarak çok başarılı ve güvenli buluyorum niye bilmem 🙈🥰😂
OMAYBABY Cemre_61 Ertan Çelik den bende memnun kaldım fakat Sedat Umur uda çok övüyorlar o yüzden kararsız kaldım 🤔☺️
Hkbra Zeyyaleyyy ben kasık ağrısı ve bacak ağrıları şikayeti ile gittim dün doktor bey kendi ultrason ölçümüne göre normalden biraz fazla dedi haftaya ikili test yapılacak bide vajinal ultrasonda bakacak. Bi kaç araştırma yaptım bende zaten 10 haftalık çok erken diyorlar normalde 11-14 haftada tam ölçülür diye ögrendim ama işte doktor bey öyle söyleyince bizde panik olduk umarım yanlış bir ölçüm veya pozisyon ile alakalıdır 😔
HamzaMoms Hkbra canım sedat beyin ultrasonu detaylı gösteriyor kendisi bakıyor benim dediğimi söyleme her gidişinde detaylı bakıyor zaten haberin olsun ben doğum evine gitmiştim fiyatlar yüksek diye ben burda bakıyorum her kontrolde dedi
Cemre_61 OMAYBABY evet Sedat beyde çok önerilen bir doktor benim bile gidesim geldi ona ama şuanlık Ertan beyde karar kıldım 🙈☺️