YaseminNurcanSu kevserkara Canim doktorlar bile .yeme diyo manda yogurdu feln yeme sakn ben ilk kizimda 42 de dogurdm doktor bilmeden manda yogrdu feln mi yedin cocuk gelmiyo ddi 🙂 Sezeryn oldm snra
Momster Benim doktorumda manda yogurdu yemeo bebegine yapabileceğin en guzel desteklerden biri dedi. Ben surekli yiyorum. Sutunu de surekli iciyorum. Doguramazsin ne demek kimin icinde cocuk kalmis 😅
Evlat_can Manda yoğurdu yeme 🤔🤣benim.halamin kızı köyde oturuyor birsürü mandaları var devamlı yer içer 3.çocuğunu doğurdu normal hemde çatır çatır doğurdu 🤣
kevserkara YaseminNurcanSu yaa valla bizede köyden süt geldi annem yapmış bende o akşam yemeğe gitmiştim annemlere annem uyarmıştı ama o akşam oda bende unuttuk yedim öyle 😂 benimde kızım olcak 38+2 deyim sancılar yokluyor arada 😂 inşallah sezeryan olmam çünkü ameliyathane fobim var gerçekten çok korkuyorum sezeryana olan bişi değil direk ameliyathaneye karşı
kevserkara Mihrimah41 2 kere filan yedim annem dedi ki doğumun yaklaşınca bir daha yersen bişi olmaz doğru mu 😂 Siz nasıl biliyosunuz
YaseminNurcanSu kevserkara Allah gonlundeki dogumu nasip etsn o zmn cnmm 😃 Simdi ben rahatm yesemde sorn yk 😃😃😃 Cunku buda sezeryn
Mihrimah41 kevserkara ay ne biliyim 😁 bi kaç kişi biliyorum sürekli yiyen hepsi haftasını geçti de zorla doğurdular. Ama ben yemediğim halde oğlum 41. Haftda suniyle zorla geldi 😁😁