Anchores Rumeysa66 sivilce yok da ben bi soldum bi çirkinleştim göz altı morluğum zaten vardı iyice kötü oldu kısaca rengim gitti ya tuhaf bir şey oldum 🤭 hep hamilelerin güzelleştiğine inanırdım heveslenirdim güzelleşicem diye çirkinleştim iyi miii 🥴
Suude Rumeysa66 İlk başlarda çoktu. Genelde kız bebekler anneyi çirkinleştiriryormuş. Erkek bebekler güzelleştiriryoröuç. Ve gerçekten doğru bişey. İkl başlarda ergen gibi sivilcelenmiştim. Ama şuan normalim. Ve kızım olacak.
Kaderaladag Rumeysa66 yüzüm komple sivilce özellikle sag tarafım alerji gibi ama gidecegi de yok. Cildiye fenistil kullan dedi alerjidir diye ama gecmedi işe yaramadı
cloverart Rumeysa66 bende şuan öyleyim ergen gibi sivilce çıkartıyorum. 31 yaşındayım 2 çocuk doğurdum ne ergenlikte ne diğer hamileliklerimde böyle birşey görmedim🤷🏼♀️ Sürekli kusuyorum yağlı şeyler asla tüketemiyorum tamamen hormonlardan kaynaklı..
dumansule Suude bir değişiklik olmazsa benimde kızım olacak. ergenlik dönemimdeki gibi çene altım hep sivilce dolu. 21.haftaya girdim yeni çıkanlar azaldı çok çıkmıyor sanki. ama doğuma kadar devam edecek galiba.
Eda-gnbkn Bende de çok fazla oluyor zaten cildim sorunluydu ama bu dönemde çok fazla sivilce çıkmaya başladı 😑😑
turansmom1 Rumeysa66 bende şu şeye inananlardanim valla erkek anneyi güzellestiriyor etrafdaki herkes cok guzellesmişsin diyor ama sivilcem var benimde ve ergenligimde bile sivilce çıkarmayan bir insandim🤷♀️
dumansule Suude inşallah biter elim hep sivilcelerde. başta hep yastığa değdikçe bile canımı yakıyordu şimdi hafifledi. inş geçer.
bbhhrr5289 Benim kiz bebek cirkinlestirir dediler ama tam tersi guzellestirdi 😀 cildim iyi durumda herhangi bisey yapmadigim halde