Yigitefeemm Hanımlar bakarmısınız kıl kurdu sorunu yasadinizmi ya da başınızdan geçti mi doğuma yakın zamnlarda
Hackgz Yigitefeemm ay 36 ya girmek üzereyim bende de var 3 gündür çokkk kötüyüm kontrolüme daha var neden böyle oluyor acaba🤔
Birkucukkelebek Yigitefeemm çiğ kabak çekirdeği sabah aç karınla bir avuç yiyin bir kaç gün. Hepsini döküyor. benim küçükken çok olurmuş tek çözüm buydu 2 güne bitiyor
Hackgz Yigitefeemm bende aynı çok dikkatliyim engeksiyonum da vardı ekstra dikkst ediyordum o geçti bu başladı nasıl oldu anlamadım siz kaç haftalıksınız acaba
Yigitefeemm ayse_seker makat bolgende aşırı kaşıntı oluyo ve beyaz beyaz ince kurtçuklar tuvaletinizi yapınca gorunuyor
Hackgz a_s_a_f peki teşekkür ederiz kekik doğumu hızlandırır mı acaba zararı olur mu gebelikte çok önermiyorlar bildiğim kadarıyla
Tugbakmsl Çiğ kabak cekirdeği alın aktardan 2 3 gün yiyin üst üste geçiyor hamileyim hiç sorun olmadı
Sefaedanisa BEnde 33 haftalığım bir kaç gündür küçük küçük kaşıntı hissediyorum şaşırmıstım hiç böyle birşey yaşamıyordum hamilelikle bir alakası olabilir mi acaba insan doktora söylemeye de çekinir bunu 🤦🏼♀️