Zuhal14 Blondperry ben hiç sormadım saçım perma tekrar yaptırma zamanım çoktan geçti ama doğum sonrasını bekliyorum ne olur ne olmaz
caglanurr Blondperry kesinlikle izin vermedi bitkisel boyayla boyayan bulursan olur dedi onuda bulmak zor kimseye güvenilmiyor
CansuAbinik Blondperry doktorum 16.haftadan sonra boyatabilirsin demişti bana ama geçen haftaya kadar hiç boyatmadım. Geçen hafta 36.haftamda diplerini boyatmadan, uçlara doğru ombre yaptırdım. Doğumdan sonra da rahatça kullanabilmek için🙏🏻
Denilotti Blondperry 3.aydan sonra boyatilabilir.doktorum boyat dedi.arastirdim bu konuyla ilgili bilimsel bir makale yok.en az diş macunu kadar zararlı.amonyaksiz ve kokusuz boya inoa yi tavsiye ederim
Deletedmom355 Blondperry nette araştırdım videolarda izledim. Dipten boya yaptırmayın diyorlar. Ama ombre falan soran olmuş sadece uçlara olduğu için yapılabilir deniyor. O yüzden ben bir aya falan hem kestirip hemde ombre yaptırıcam inş
Blondperry Hamile olmak inanılmaz güzel bir duygu ama sorumluluk korkutuyor inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız sonra gelsin bakımlar 😍