Hilalkakilli09 Minegkhn92 Ben onu gördüm aslında yorumları pek hoşuma gitmemişti. Bide o kendinden sallanmalımı
Sadeceduygu Minegkhn92 ben aldım, yorumları gayet güzel çevremde kullanan 3-4 kişi var hepsi de çok memnun takılmayın. Hem diğerlerine göre daha uzun süre kullanılıyor hem de gerçekten kullanışlı.
aay1 @Hilalkakilli09 ben 4moms aldım yorumları çok iyiydi sallama şeklini de beğendim bakalım inşallah bebeğimizde doğunca sever🙏🏻☺️
Minegkhn92 Hilalkakilli09 valla kendindrn sallamalı diye biliyrm iyi yorumları göresim geldi herlde 🤣😂
Gly_87 Tomrisme joie sansa aldim gecen hafta allahim esimle bayildikk cok guzel kesinlikle tavsiye ederim😍😍
Esmaaaa_15 Hilalkakilli09 4moms max 9 kilo diyor ve zaten o kiloya kısa sürede ulaşıyırlar o yğzden bana mantıklı gelmemişti nuna leaf aldım
Ebru9120 Hilalkakilli09 mukabo aldım ben ahşap ana kucağı. Bebeğin kendi hareketliyle sallanıyor. Öyle bişey dusunursen öneririm
aay1 @Hilalkakilli09 evet biraz pahalı gerçekten bende alırken çok beğendim ama ücreti biraz pahalı gelmişti sonra ilk bebeğimiz olunca özeniyor insan olsun alalım dedik aldık tabi ama inşallah sever bir de o var tabi🤨☺️
Zeynepekr Hilalkakilli09 Yanımda her odaya taşıyabileceğim ve taşıma kapasitesi büyük olan istiyorum bebekler çabuk büyüyorlar chicco balloon bouncer ve babybjörn arasındayım bakalım daha karar vermedik 🤗