_Ftma_ Merhaba birsey sormak istiyorum kizlar 15 haftalik hamileyim suana kadar hersey yollunda gidiyor insallah ama bazen sizdede bi endise oluyormu aceba iyimi bebegim kalbi atiyormu daha önce iki düsük yasadim o yüzdenmi bilmiyorum böyle endise etmem
Zuhal14 _Ftma_ olmaz olur mu 33 deyim sürekli endişe ama insan alışıyor zamanla bu haftalarda da acaba iyi bir anne olabilecek miyim acaba doğum nasıl olacak endişe si sarıyor 🤭
OzgeSahin2 _Ftma_ bende 15 haftaligim ilk gebeliigim surekli burda yazilanlari okudugumda bisey olur mu korkusu sariyo sonra rabbime emanet diyorum :)
_Ftma_ Zuhal14 ya sormaa dün den belli düsünüyorum iyimi aceba bebegim kalbi atiyormu daha 4 güm önce gittim doktora ikili test yaptirdim hersey cok iyiyidi 😄🙈
Zuhal14 _Ftma_ o zamanlar daha çok endişeliydim bende yolda yürürken bile acaba bişey olur mu diyordum ama Allah büyük sağ Salim kucağına alırsın inşallah hep dua et nasipten öte yol yok
_Ftma_ OzgeSahin2 birseyler hissediyom sanki yada bana öyle geliyor damar atiyor gibi sen hissediyormusun❤️😍
OzgeSahin2 _Ftma_ aynen bende de oyle oluyor 15+1 haftaligiz cok ufacik boyle arada sirada yapiyo onuda cok degil :) biraz da karnimiz ciksa hersey guzel olucak
_Ftma_ OzgeSahin2 aynen öyle kuzum 2 haftaya daha cok hissederiz insallah suan biraz erken diyor herkes🥰🥰
OzgeSahin2 _Ftma_ aynen oyle saglikli olsunlarda yavrularimiz gerisi hic onemli degil☺İyi geceleeerr ❤❤🐣🐣🐣🐣