Ozge-16 flowers muayene 300₺ ama doğum için hiç konuşmadık henüz 25.haftadayız. Pembe mavi, Medicana ve Acıbadem anlaşmaları olduğunu söyledi
blog49de flowers Bülent Kayhan Acıbadem Hastanesi yanında özel muayenehanesi var. Erkek kardeşimin doğumunuda Bülent Kayhan yaptırmıştı. Yılların tecrübesi…Muayene ücreti 250tl
Edaaydin Kesinlikle Acıbadem İltaç Akkurt🙏🏻 Hem mükemmel bi psikolog hem çok bilgili ve ilgili doktor o muayene bile size terapi gibi geliyor 😇
Bus16 Caglayamac ben de İsmail beyden çok memnunum doktorun panik yapmıyor olması beni aşırı rahatlatıyor.
Ozlem42 Bmom bende öyle düşünüuprım cok saygısız çalışanları var 2 kez gittim aynı hayata gittim bugün sizin doktor hastane öneriniz varmı yeni hamileyim
Bmom Ozlem42 canım ben gökçe hanıma gidicektim en yakın randevu hilal hanımda vardı hilla hanımdan aldım randevuyu ama memnun kaldım devam ediyorum hilal cankilic
flowers asenur0407 pembe maviyi aradim muayene testler be dogum 11.500 dedi asiri pahali fiyatlar herkesin kesesine gore degisir ama malesef insan istesede secemiyor