Kubrakbayildirim Hamilelikte herhangi bir zararı oldu mu? Vücudunuzu nasıl etkiledi ve kaçıncı haftada yaptırdınız acaba?
Sltnbl Kubrakbayildirim hamilelikte herhangi bi zararı yok aksine yararlı birşey sağlık ocağı takip ediyor onlar çağırmıştı beni iki doz da vuruluyor abartıldığı gibi acısı da yok
Sheisagirl Kubrakbayildirim 21 de canım ilk dozu yaptırdım. İkinci dozu daha yaptırmadım bir sıkıntı olmadı kolumun üstüne yatamadım bi hafta o kadar
Bebegmm Kubrakbayildirim az once aşidan geldim 😊 20. Haftamda yaptim ilk dozdu bu 2. Doz bir ay sonra herhangi bi agri hissetmedim suanda
Kubrakbayildirim Sheisagirl Çok teşekkür ederim😇🙏🏼 Pekiyi 18+3 üm henüz erken mi acaba? Doktorum yaptırmamı söyledi
Tugbaumit Kubrakbayildirim Vuruldum 2 doz ve beni mahvetti çok ağrı yaptı bana kimine yapmıyor çünkü aşısını yapan insan gibi yapıyor bana aşı yapan ebe hemşire bile değil 2 saniyede bitiriyor hiç canı yanacak diye düşünmüyor o yüzden 4 gün kolumu hareket ettiremedim desem yeridir yani 😫 zararında 27. Haftadan sonra yapılmıyormuş rahimde kasılmalara sebep oluyormuş o yüzden 27 haftadan önce 1 ay arayla 2 doz vuruyorlar
Sheisagirl Kubrakbayildirim 20. Haftayı bekle derim burda da herkes öyle yaptırmış zaten bebek iyice hareketlenince yapılıyor çünkü ilk doz
tco Kubrakbayildirim sonucta normalde olsa sezeryanda olsa vucudumuzun biryerleri kesilecek. Mutlaka yaptirilmasi lazim ben ilk dozumu gecen hafta 19. haftamda vuruldum. Vurulur iken hic acim olmadi ama 1-2 saat sonra agrisi basladi sanki bir yerim morarmis ve surekli oraya baski yapiliyormus gibi agridi. iki gun surdu gecti 🤗
[silindi] Kubrakbayildirim bende 20haftamda yapıldı bir hafta ağrısı oldu onun dışında bi sıkıntı yaşamadım ikinci aşı da bir ay sonra