Birgul 198697 ben 5+5te gördüm çok şükür şu an 6+1im kalp atışını dinlicez 7. Haftada sabırszlıkla bekliyorum 😌😌🤲🏻
Ogrtmnanne2 198697 hayırlı olsun şimdiden z🥰🧿🌸 ben beta hcg 2000 üzerine çıkınca doktora girmiştim görmüştüm
Birgul 198697 biraz halsiz oluyorum ve sabahları biraz bulantım oluyo onun dışında iyi geçiyor şükür🌸 sizin nasıl geçiyor siz keseyi gördünz müü
Bmom 198697 4+6 da gördük keseyi beta HCG çok yüksek çıktı doktorum genlerde ikiz var mı diye sordu 6+5 te çağırdı bebeği görmeye inşallah kalp atışını da duyabiliriz dedi🥰
Gym Birgul bende 6+0 inşallah sağlıkla kucaklayalım bizim kontrol yarın bakalım inşallah kalp atısını görürüz🤲
Asya29_aslnyrk Ogrtmnanne2 benim beta 2000 çıktı ama keseyi göremedik çarşamba kontrolüm var inş o zaman görürüm🤔😔
198697 Birgul ben de 5+1 de gördüm keseyi Çarşamba günü 6+3 kalp atışı için çağırdı inşallah 🙏 bende şu an bi belirti yok bulantı vs.
Minik-anne-12 198697 5 haftalık hamileyim ayın 2 sinde 6 haftalık oluyorum inşallah görürüm ultrasonda 🙏
[silindi] 198697 5+1 haftalığız canım çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik 🤲🤲bulantılarım daha başlamadı. Bakalım ne zaman başlayacak inşallah başlamaz 🙈🙈
Yenianneadayi2208 [silindi] yaaa maşallah.Sende mi hamilesin ay darısı isteyen tüm kadınların başına.Hayırlı uğurlu olsun kuzum ☺️
Mfyy Kızlar yarın 4+4 olarak doktora gidicem sizde görebilir miyiz vajinal muane ile 2 kimyasal geçirdim çok tedirginim :((
[silindi] Bmom yaa ne güzelllll ❤️❤️Değişik gelecek ama bir yanım bulantılarım başlasa artık diyor canım 😅😅