Esrasss Kızlar idrarımda enfeksiyon çıktı doktorum idrar kültürü istedi o temiz çıktı. Fakat tamamen temizlenmesi için GYNO-MAX adında bir fitil verdi. Aldıktan sonra zararlı olabilir mi diye pişman oldum. Aranızda bu fitili kullanan oldu mu acaba?
balyanakoglum Esrasss benimde aynı idrarda enfeksiyon kültürde temizdi. Sadece suya karıştırılan toz verdi bol su iç dedi fitil vermedi hiç
ags Esrasss zararlı olsa doktorunuz neden versinki🤷🏻♀️ Ben de kullandım. Doktorunuza sürekli takipliyseniz güvenin ve dediği şekilde kullanın bence
Esrasss Ben 8 haftalıkken suya karıştırılan ilaçtan içtim ama etki etmemiş. Şimdi de iki kutu fitil verince açıkcası 14 gün kullanmak düşündürdü biraz.
Elfynsmr Esrasss aynen canım. Bi kere suya karıştırılan tozdan içtim iki kere de fitil kullandım ve faydasını gördüm idrar yolları enf çok önemli çünkü ihmal etmeyin bi sıkıntı olsa doktor vermezdi zaten
Esrasss ags 3 5 günlük verse sorun etmiycektim ama iki kutu bir de 14 gün olunca ondan aklıma takıldı 😊
ags Esrasss enfeksiyon ilerleyince başa çıkması çok sıkıntılı oluyor. Birkaç kez farklı fitiller verdi benim doktorum da. Sorun yaşamadan kolayca kurtulursunuz inşaallah