Fatime59 Merhaba kızlar 39+5 olduk akıntım cok fazlalaştı ve iki gündür normalde beyaz renkteyken simdi sarımsı geliyo dünde belime agrılar girdi çıktı suanda ağrı kalmadı çarsamba dr gidicem bir an önce doğurmak istiyorum artık sizde de sarı akıntı oldu mu ya da olan var mı
Binefsha Fatime59 ☝ben varım. 38+6dayim. Doğum yaklaştığı için oluyor diye düşünüyorum. Eger kotu kokulu falansa enfeksiyon belirtisi de olabiliyormuş. Yine danışın doktora mutlaka
EmirrAsaff Fatime59 bende 33+4 aynisi hamile kaldigim andan itibaren var hamile olmadan once enfeksiyon vardi ama bi turlu sökmek bilmedi simdi de hic kesilmeyen bi akinti var sari yesile donuk gibi cok fena iltahap söküyo bazen belimden kalkamayacak duruma geliyorum
matruskaa Fatime59 canım tecrübem yok ama 37.haftaya giricem enfeksiyon geçtikten sonra akıntım kesilmişti bugunlerde dediğin gibi yoğun sarı akıntı geliyor kokusu yok enfeksiyon değil doğumla alakalı diye düşünüyorum bende agrın felan oluyor mu?
Minikim Canım bende 11 haftalık sarı akinti,hemşireye sormuştum yeşile dönük sarı değilse endişe yapma demisti ,bol bol su iç ıns sağlıkla kucağına alırsın
Fatime59 Minikim yok canım sarı renkte baya gelmeye başladı doğumla alakalı demekki bu arada saol canım insallah sende sağ salim alırsın kuzunu kucağına 😍
Fatime59 Binefsha enfeksiyon var demisti doktor beyaz akıntım kötü kokuyodu ama sarı gelince koku gitti doğum yaklasıyo heralde canım aktığını falan baya hissediyorum okadar cok gelmeye başladı ayy hem heyecan hem korku allahımm 😂🙈🙈
Fatime59 EmirrAsaff canım enfeksiyon bende de vardı ve akıntım bu yüzden kötü kokuyodu ama simdi 2 gündür kokmuyo da cok fena geliyo içim kötü oluyo hamilelikte en sevmediğim sey akıntı oldu ya 😂🙈🙈
Binefsha Fatime59 yalnız olmadığımıza göre doğumun yaklaşmasından demek ki. Benim de oluyor ara ara hissediyorum. Kendimi dinler oldum iyice son zamanlarda 😯 hayırlısıyla bi kavuşsaydık bebislere ☺
EmirrAsaff Fatime59 evet ilk baslarda benimkide kokuyodu bir aya yakindir kokuda kalmadi canim ama dedigin gibi iyice artti galiba icimiz temizleniyo tamamen bebisimizle birlikte tertemiz olucak 🤗💙