Elifece Sebla55 ilk 3 ay bende de inanılmaz oluyordu , belin genişlediği için oluyor demişti doktor . Şimdi geçti çok şükür
Nilay Evet bende de aşırı bel agrısı yatınca desteksiz kalkamıyorum kuyruk sokumu kısmı aşırı agrıyo . Ne zaman geçer dayanılmaz agrılar yaşıyorum bazen
Naznaz Malesef bende de var ☝🏻 Ve ısrarla doktoruma bir çare diye dil döküyorum 17.haftadayım hala çözüm falan bulunamıyor ne ilaç ne bişi :/ magnezyum içip rahatlayanlar varmış ama doktorum bel ağrısı için magnezyumu uygun görmedi 😔
Busranagme Naznaz magnezyum ve kalsiyum karışımı tablet vermesi gerek . Doktorun neyi uygun gördü . Bence vermeli yani kullan
NurBayar Magnezyum bacaklardaki uyuşukluk ve ağrı kramplar için veriyorlar bel ağrısı ilaçla geçen bişey değil mağlesef bazı kremlerde bebeğin gelişimine zarar verdiği için benden tavsiye sıcak tutun ve ne kadar erken uyursanız o gün o kadar daha iyi olur 🙏🏻
Naznaz Busranagme fizik tedaviye gidecekmişim işim yok bir de onunla uğraşıcam🤦🏼♀️ Bacaklardaki kramplar için magnezyumu veriyorlarmış
Pinaryyim Günaydın bu saababh siddetli bel agrısıyla uyandım yürüdüm biraz geçti ama hala sızlıyor 10.haftamdayım
Sebla55 Yuruyemıyorum bile agrıdan kızlar doktorda kaslar gerılıyo buyumeye baglı dedı genelde son haftalarda oldugunu bılıyodum benımkı erken basladı baya 9hafta suan
GlahBilgiliPelit Kızlar bende 8haftalığıö ama bugün başlayan inanılmaz bel ağrısı var hafif karın kasık ağrısıyla beraber normal mi yaşayan var mı?
Vitaminimm GlahBilgiliPelit canım bende 8 haftalığım dünden beri aynısını ben yaşıyorum kaşık ağrım da bel ağrım da şiddetliye dönüşebiliyor arada sırada 2 gündür evde temizlik yaptım ben ona bağlıyorum ağrıları ama inşallah kötü sonuç çıkarmaz 🙏🏼
GlahBilgiliPelit Vitaminimm bende bugün temizlik yaptım çok zorlamadım ama çok eğilip kalktım 😞 inşallah iyilerdir..
Vitaminimm GlahBilgiliPelit güzel düşünelim güzel olsun tatlım evet kendimi çok yordum muhtemelen ondandır diye düşünüyorum şuan da bile uzanıyorum ama belimde batma var seninki de ondandır bence 🙏🏼 İnşallah 🙏🏼