Mucizeistiyorum Nevriye yaaa bu bozuk gibu çıktı yaa offf 😔😔 renkleri ortada karıştı. zaten idrarı damladığımda gec olmasından bildim böyle olucağınl. diğerini de kullanmak istemiyorum. yarın kullanırım artık
Mucizeistiyorum Nevriye canım ne kadar renkleri karışık olsa da gözüme biraz ikinci çizgu varmşş gibi geliyo. ama yanılada.bilirim..belki ben görmek istedğimi görüyorumdur. biraz kurusun bakayım beıki normalleşir. belirsiz olsa da yine yaparım zaten yarın
Nevriye Mucizeistiyorum hadi inşallah canım önümüzdeki aya hamiş gireriz Allahım sen dualarımızı biliyorsun 🙏 Amin yarına haberini bekliyorum canım güzel haberler veririz inşallah birbirimize
Nevriye Mucizeistiyorum sıkma canını benim 2 gün kaldı adetime genelde 1 veya 2 gün önceden pembe akıntım gelir sabahtan beri dua ediyorum🙏
Mucizeistiyorum Nisa46 inşAllah vardır canım 🙏🙏❤❤ zaten soda net sonuç değil. bende köpürüyordu. bugün testim neqativ 😅😅
Nisa46 Mucizeistiyorum 😅😅Bende güvenmiyorum ya ne sodaya ne çamaşır suyuna o yediğin şeylere bağlı gibi sanki
Nisa46 Mucizeistiyorum İnşallah sende de vardır bu ay güzel haberleri biz duyuralım buraya inşallahh💞💞😍😍