Kızlar bu hafta salı günü yatışım yapılcaktı zaten ama benim kızım dayanamadı erken gelmek istedi 38+2 olduk sabah sürekli su sızıyordu ama su olduğu belli böyle dup duru ve kokusuz öyle birden gelmedi prça prça sürekli geliyo tabi maluö pazar günü eşim evde beraber kahvaltı yapcaktık kalktık duşa girdim bacaklarımın arasından sızdı doktoruma mesaj attım hastaneye git dedi yatışın yapılırsa haberim olsun dedi neyse geldik nst çekildik muayene olduk sonra yatış yapıldı suni sancı takıldı ve bu sefer bardaktan boşalırcasına aktı yatağa saat 14-14:30 civarıdır hastaneye geldil hazırlanıp eşim ben be görümcem giderken fenalaştım gözlerim karardı acilde buldum kendimi o saatten sorna suni sancı takıldı ama hiç etkilemedi beni hiç ağrı sızı yok açılma da 4 cm sürekli gidip gelip baktılar akşam saat 22:00 baya geçmişti 23:00a geliyodu bizi doşumhaneye aldılar suni sancı etkilemedi hiç şok olduk tabi sonra da daha yatmak yok dediler herkesi gönderdiler eşimle oda da yürüyüş yaptırdılar biraz zaman sonra plates topuyla zıplatık falan neyse açıklık 4-5-6 ilerledi en son 9 oldu gittk doğum haneye doktorum da benim için gelmiş sağolsun normalde gelmiyor pazar günleri mesajlara bile dönmezdi beni aradı hatta sonra doğumuma girdi doktoruma ebe yardımcı oldu karnıma galan bastırdı ıkınma mıkınma derken tabi çığlıklarım dışardan duyulmuş bi de gözlerim kapalıydı annem gelmiş doğumhaneye girmiş doktorum söyledi 😂😂 sonra bebeğim çıkmış eve bi baktım göğsümde nasıl ponçik ama anlatamam 😂 sonra odamı değiştirmişler beni odaya çıkarttılar görümcelerm süslemeyi yapmış hep bi baktım kankalarım karşımda sjdsjdjdn ama jiç bişey anlamadım geldiklerinden nasıl gittiler falan çok etkilenmedim ama beni kesip dikerlerken ara ara hissettim doktorumun eli çok hafif Şükran Akalın Çamlıca Erdem Hastanesinde yaptım doğumumu şimdi kızım yanımda uyuyor inşallah hayırlısıyla evimize gideriz bize çok dua edin Rabbim sizleri de bir avazda kurtarsın inşallah Ben anne oldum darısı tüm isteyenlerin başına 😊