NeslihanAsel 13+1 haftalık hamileyim arka dişimde az bişe çürük vardı bugün biraz kırıldı ve açıldı şuan ağrısından duramıyorum kulağıma vurdu nefes aldıkça sanki daha çok ağıryor ne yapmam gerekiyor 😢
_Nida0508_ NeslihanAsel Tuzlu su ile gargara yapabilirsiniz birde karanfil yağını pamuğa damlatıp ağrıyan yere koyarsanız iyi geliyor ama yutmamaya özen gösterin.
Demiralpmoms NeslihanAsel iki gündür bende aynı durumdayım . Yarın randevum var duramıyorum agrısından çok kötü zonkluyor. Az önce tuzlu gargara yaptım biraz hafıfledi. Parolun bi etkisi olmadı siz naptınız😞😞 Bnde onu deneyim
Ayseg1 NeslihanAsel canım yaa geçen gece benimde tuttu Çok fena firçaladım önce hiç fayda etmedi karanfil koydum olmadı pamukla elma sirkesi bastırdım ya o iyi geldi yada eşimin baş ağrısı için aldığı mentol taşı var adını bilmiyorum onu alt çeneme kulağıma kadar sürdüm o rahatlattı heralde çok şükür şuan yok ağrım. Elinde varsa sirke dene derim
aysemm2525 Acile git doktor muayene edip antibiyotik versin canim kulagina vurduysa agrisi apse yapmis demektir antibiyotiksiz gecmez bnde hamileyken antibiyotik kullandim doktor hamile oldugunu soyle uygun ilaci verir
NeslihanAsel Demiralpmoms şuan hastahaneden yeni geldim doktor biz hiç birşey yapamayız dedi sadece parol kullanabilirsin dedi hala ağrım devam ediyor parol işe yaramıyor ne yapacağımı bilmiyorum şaştım kaldım
Ayseg1 Demiralpmoms o zonklama çok kötü ya sende elma sirkesini bir dene belki şifa olur 😣 bende yakın zamanda çektim ağrıyı anlıyorum
Kamileyldrm NeslihanAsel Benimde ağrıyordu ağlıyordum ağrıdan resmen kesinlikle karanfil yağı kullan mutlaka dene mükemmel bişey pamuğa döküp ağrıyan dişine koy🌸🌸🌸🙏🏻🙏🏻🙏🏻