Rengarenk Merhaba kizlar 7 haftalik hamileyim. Ultrasonda yumurtalik kistim oldugunu ogrendim bu durumu yasayanlar var mi aramizda
feyzos Rengarenk bana da dediler 4 Cmdi ilk başta bu gitmemde 2 cm artık kist var demeye gerek yok dediler genelde kendiliğinden kayboluyormus ama kaybolmasa bile 30 cm kistle doğuma giren var demişlerdi
Deleted5544 bende de kist vardı haftaya kadar bebekle birlikte büyüdü en son 3 cmdi sonra yok oldu genelde yok oluyormuş sıkıntılı bir durum değilmiş demişti doktorum
Rengarenk Deleted5544 herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı gebelik boyunca. Doktorum kanaman olabilir çok fazla ağrın olabilir hemen gel demişti korkmaya başladım açıkcası
Rengarenk feyzos feyzos sende ki kist kuculmus ne kadar guzel 💕 5 cm dedi takip edecek doktorumuz buyumesi durumunda cerrahi islem yapabiliriz demisti. Moral bozuklugu oluyor haliyle gebeligin tadini cikaramiyorsun endise olunca.
Rengarenk Deleted5544 Ne kadar guzel canim Allah sagliklar versin hepimize💕Insallah ben de sorun yasamam 🥺
feyzos Rengarenk o sanırım düşük bir ihtimal galiba bebeğe zarar veriese falan yapılıyor ben ilk doğumum sezaryendi yine sezaryen olunca alınır diye düşünüyordum ama doktor gerek yok artık alınmaz dedi inşallah küçülür sizin de