imren91 Kızlar benim bulunduğum yerde balık yok gibi bir şey. Dondurulmuş balık yemek gebelikte sakıncalı mı? Doktoruma sormayı unutmuşum.
Naren1 imren91 seçeneğin yoksa taze almaya napıcan canım yine kontrole gidince doktoruna sor ama söyle söyleyim %100 kimse organik beslenemiyor
buseyusuf27 imren91 skntı yok yıyebılırsın gebelıgımden berı bnde doldurulmuş yıyorum 👍🏻 skntı olmadı hıc cok şükür
tekbirask156 Zararlı oldugunu sanmıyorum benim bulunduğum ilde de yok . Geçen a101den hamsi alıp yaptım tavsiye ederim . Somonu da almış arkadaş o da güzelmiş . Bir ara onu da denemeyi düşünüyorum
Epifenomen imren91 van merkezde metro market var, orada taze balıklar oluyor. Ben de metro marketten alıp tükettim hep bulunduğum şehirde balık sıkıntı onlarınki güvenilir. Size sanırım çok uzak kalıyor 😕
Naren1 imren91 afiyet olsun canım balık yiyeceksen o gün vitamin ilaçı içiyorsundur sanırım o gün içme derim ağır geliyor çünkü balık ile☺️
MehZey imren91 valla ben özellikle alıp buzluğa atıyorum ihtiyacım oldu mu çıkarıp pişirip yiyorum hiçte zararını görmedim 😊
Elbiiiii imren91 canım benim doktorum taze balık bulamıyorsan dardelen ton balığıda yiyebilirsin dedi istersen yine doktoruna danışıp öyle yiyebilirsin🤗