Gamzelim_ Merhaba kızlar kilolu hamile kalıp kac kilo aldınız ben 89 kiloyum daha fazla kılo almakdan korkuyprum diyetısyene gidicem daktorum makximum 6 kılo alabılırsın dedi cok cabuk kilo alabılen bunyem var 3 hftalıl hamıleyım daha 🤰🤦🏼♀️
07elf Gamzelim_ bnde 88 le kaldım 4 kilo vermiştim şuan 90ım 27. Haftadayım. diyetisyene gitmiştim. Dikkat edince sıkıntı olmuyor. Zayıfda olsak dikkat etmek gerekiyor çünkü hızlı ve fazla kilo alımı şeker çıkabiliyor
gmzcvk Gamzelim_ ben de karantina doneminde cok kilo almistim hamile kaldim 5 kilo verdim, 25. Haftamiz ilk kez bu hafta 1 kilo aldim dikkatli olunca almiyorsun sknti etme🌱
9ay10gun Gamzelim_ canım hic endişelenme bende 87 ile hamile kaldım kesin 130 fln olurum diyordum 🤣🤣 çok kolay kilo alan insanım. 26 haftalık hamileyim ve 4 kilo aldim ssdece nerdeyse 7 aylik olduk iyi gidiyorum diye dusunuyorum :)) kilolular cok kilo almiyor muhabbeti dogru galiba:
dorukhan_nehirada_moms Gamzelim_ 97 ile kaldim suan 30+4 uz 11 kilo vermisim ama bnm baya sikintili gecio hamileligim ilkinde de 10 kilo vermistim
Gamzelim_ 07elf diyetisyen eşlıgınde kontrollu birşekilde diyet uygulayacagım inşallah herşey sorunsuz ilerler daha yolun başındayım 😊
Gamzelim_ gmzcvk inşallah ilk gebeligim bir düşük olmuştu sorunsuz bır sekılde ilerler inşallah rabbım hayırlısı ile kucagımıza almaya nasıp etsın 🥰🥰
Gamzelim_ Deleted5544 ne güzel ya bende sorun yaşamakdan endişe ediyorum tabı bendaha yolun başındayım ☺️
Maykoo Gamzelim_ ilk başta bikaç kilo verirsin sonra alırsın ben 33. Haftada 10 kilo aldım 90la hamile kaldım 1.70 boyum doktorum öyle çok takmadı kilo konusunu yürüyüş verdi dikkat et dedi
Gamzelim_ Maykoo başdan belirtti bana doktorum tabı burda bnımde cok dıkat etmem gerekıyor inşallah sorunsuz ilerler hersey
mom74 Boyum 1 71 kg 114 le kaldım 109 a düştüm gebe kalınca suan 113 kg oldum doğum a 20 gün var bebeğim beslendi cok şükür aşırı korktum daha cok şişcem diye troid sorunum var ondan kg aldım bu kadar🤦♀️
Gamzelim_ mom74 saglıkla kucagınıza alın inşallah bende tedirginim tabiki kilodan problemler olursa die dahada kilo alırsam yerimden hic kalkamam heralde 😂😂