yenimomy Canım anneler, özel sektörde gebeliğiniz süresince nasıl çalıştınız, ne gibi olanaklar sağlanmalı? Bilgi verebilir misiniz lütfen?
esmirna16 yenimomy Merhaba çalıştığım şirket hamileleri pandemi başından beri Home Office çalıştırıyor. Ayrıca günde 7,5 saat calisiyoruz.
Batuyasam yenimomy benimde her şey aynı 9-6 çalısıyorum ve 6 gun calısıyorum hıcbısey değişmedi maalesef
Hilalsny yenimomy benimde ayni degisen hic bisey yok. Bende o yuzden ve dusuj tehlikem oldugu icin 16 haftaligim 4 haftadan beri rapor aliyorum
Elmaveannesi yenimomy hamile oldugumu öğrendiğim zamandan beri 7 bucuk saat den fazla calistiramazlar ben günlük fazladan saat hakkimi toplatıp ekstra cumartesi izin istedin
Gokmer esmirna16 Özel okulda öğretmenim. Hiçbir kolaylık sağlanmadı. Kadememin ilkokul olmasına rağmen ortaokul ve lisede de online derslere soktular. 26 saat derse giriyorum. Haftada 2 tane bahçe nöbetim var. Bi şey olduğu zaman ben yapamam dediğimde “ sen bu şartlarda çalışmayı kabul ettin “ dediler. Sözleşmemi feshedelim diyorlar. Bende susup mecbur yapıyorum her şeyi.