tgce_brs Kızlar bez alıp koymak istiyorum elimde para varken.ama hangi marka almalıyım kaç numaradan kaç tane almalıyım hiç bilmiyorum. Bilenleriniz yazarsa çok sevinirim 😇🤗
Fulyag tgce_brs HErkes farklı önerilerde bulunacaktır biz mesela prima kullanıyoruz çok memnunuz ama hangi bez olursa olsun stok yapmamanızda fayda var doğduğunda kullanıp memnun kalırsanız almaya devam edersiniz biz başta başka bez kullanıyorduk sonra primaya geçtik mesela 😌
ikizminikler tgce_brs stok yapma canım en iyi iki ğç bez markasını seç tanışma paketleri oluyor onlu yirmili onlardan al hangisi güzelse sonra doğunca eşin gider alır yada sipariş verirsiniz stok yapmak hiç mantıklı değil bende bi kaç bez markası alıp koyucam kenara sadece
isimsizbebek tgce_brs stok yapmayin bence. Zaten alacağınız zaman indirimleri takip edersiniz. Bir paket sleepy almıştık biraz sızdırdı gibi sonra primaya geçtik. 7 aydır kullanıyoruz. Her bez her bebeğe yaramaz. Bir ikk paket alın sonra kullanmaya karar verirseniz alırsınız
Deleted5544 sleepy ve baby me denedim ikiside çok kötüydü 2 aydır molfix kullanıyorum hiç ama hiç sıkıntı yaşamadım 1 numaradan 70-100 civarı alsanız denemeniz icin yeterli olur, stop yapmamanızı tavsiye ederim
Deleted5544 tgce_brs yeter canım ben 220 tane almıstım ama bebeğim 2850 olduğu icin o kadar fazla kullandım