Blt67 Merhaba güzel anneler 🥰 Instagram’da alışveriş yapabileceğim güzel ve çok uygun ürünleri olan bir yer arıyorum varmı fikriniz güvenilir bir sayfa kimler neler aldı fotoğrafladilarmi hem sohbet edelim hem yardimlasalim 🥳❣️🤰
Slna Blt67 instagramdan ziyade e bebek civil ve minicitye bakmani oneririm canim. Hem urunleri kampanyali hem uygun
Msltms Blt67 renklipuset diye bi sayfa da var güzel şeyler var kaliteli de duruyor ama henüz almadım biraz pahalı geliyor bana
bburcu Blt67 kıyafet alacaksanız e bebek ve civil en garantisi 👍🏻 3 günde geliyor en geç hem ürünleri kaliteli.
Rehile Blt67 16🤗sz ben o siteleri kayd etdm alıcam Çok seviyorum Kıyafetlerini Hatta Muslinler 20 tl kenari yapılmış fln
tgce_brs Ben en ucuz bebek market diye site var ordan aldım fiyat çok uygun bı bakın derim.kaliteside fiyatına göre gayet güzel
tgce_brs Rehile yok ben aldım gayet güvenilir. Yumuşacık geldi aldığım kıyafetler. Kazan battaniye falan aldım onlarda öyle yumusacik
Rehile Blt67 benmde ilk arkadaşımda gördüm Emzirirken felan Örtmeye iyi Tülbent gibi hemde bebek arabaslnda doktora giderken Yüzünü örtmeye Arabada fln öyle yani hatta yazn üstüne örtersin karnın felan sıcakta Beleyede bilirsin
Rehile Blt67 evet canm Neden olmasn benm arkadaşım kullanıyo Süslü almış 🤭 Dediöim sayfaya bak var orda bende alıcam 3adet yeter bence
Rehile Blt67 kız erkek modelleride var canm 🤭 Kızmı senin erkekmi cinsiyeti baya kıyafet kaud etdm Alıcam valla bayılıyorum
Rehile Ben hastane cıkışı alıcaktm Sonra baktm hazır isimsiz bile 150 den başlıyo bende özel yaptırıcam 🤗 ataym ismine bakarsınlz isteseniz O siteyede bakın