Sibelkarakaya Mustela bebek bakım ürünlerini nerde daha uyguna bulabilirim sevgili anneler yardım edin 😇🙏🏻
kubra_c Sibelkarakaya merhaba ben bugun e-bebeğe baktım mustela ürünlerine daha pahalı geldi trendyoldan ikili üçlü alımlarda daha uyguna alabilirsiniz ☺️
bebegim_28 Sibelkarakaya seti trendyolda 280 leri bulmuş 😒 ben sadece şampuan almayı düşünüyorum oda trendyolda 65 e düşmüş😊
Mihrimah41 Sibelkarakaya canım set almana gerçekten gerek yok. Sadece şampuan kullanılıyo o da büyüğünden alırsan seni 1 sene belki daha da fazla götürür
Sibelkarakaya bebegim_28 bir de eczaneye bakıcam bakalım 🤔 tek tek fiyatları nasıl oluyo aynı internette ki gibiyse bakıcam 😇
Sibelkarakaya Mihrimah41 Çoğu eksiğimizi tamamladık işte sadece bu bebek bakım ürünlerimiz kaldı siz neler aldınız uni baby ve mustela arasında kaldım bende
Mihrimah41 Sibelkarakaya uni babynin içeriği temiz değil canım. Mustela, baby me, minoris, siveno, momsgreen, hipp, greenmom gibi markaların içerikleri tertemiz güvenle kullanabilirsin.
Sibelkarakaya minnie11 ne zaman ve ne kadara almıştınız acaba az önce baktım de hepsi burada da pahalı ama çok tavsiye edilen bi ürün 🤔
Sibelkarakaya Mihrimah41 mustela almak istiyorum canı gönülden ama biraz pahalı 🙈ama araştırıp tekrar bakıcamm
Sibelkarakaya Star25 her yeri araştırıyorum ilk etapta herhalde şampuan ve pişik kremi yeterli olucak galiba kafam karışık 🤷♀️
bebegim_28 Star25 şuan trendyolda 500 ml 65 tl ye düşüyor iki tanesi 130 a geliyor isterseniz oraya da bakın
Eternallove Sibelkarakaya ben ilk konak önleyici şampuanını ve pişik önleyicisini aldım. Daha sonra sadece şampuanını alacağım
minnie11 Sibelkarakaya 1.5 ay önce almışım yenidogan setini 260 tlye. O zaman en uygunuydu ama şu an 300e çıkmış
Mihrimah41 Sibelkarakaya baby me de çok güzel fiyatları da uygun. Yenidoğan köpük şampuanını alabilirsin ilk başlarda gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. İndirime girince yakalarsan da mustela alırsın. İndirim yokken bence fazla paralar verme