Deletedmom539 Denendi onaylandı. Ha bazen bi bulanıyo yataktan kalkamıyorum o zaman etki etmiyo mesela. Ama midem bulancak diye hissettiğim an gömüyorum limonu tuzlayıp iyi oluyor. Tavsiyedir. 🧚🏻♀️
prensesim35 Deletedmom539 bnm komşum çok limon tüketiyor doktora gitti bebeği olması gerekenin 2 katı kilodaymış doktoru sordu naptın da bu bebek bu hale geldi die sormuş o da limon çok yiyorum diyince bebeği öldürmek mi istiyosun demiş doktoruna sormadıysan sor derim bn ama aşırı yemiyosan sıkıntı olmayabilir belki
ikibebekannesi Deletedmom539 aman diyeyim tansiyon rahatsızlığı planlar denemesin bayıltır bile 🤭Her bünye farklı maalesef
Deletedmom539 melikelaborant herhangi bir mide rahatsızlığın varsa deneme bak alta yorum geldi reflüyü azdırır falan diye. Mideyle ilgili bi problemin yoksa yap ve bulanacağını hissettiğin an yap bulantının ortasında fayda etmiyor
Deletedmom539 prensesim35 söyledim bugün ve ilk üç ay istediğini yiyip içebilirsin dedi ben bunu günde bir kere yada iki kere yapıyorum onun için zarar gelceğini düşünmüyorum :)
elfelendor Refluyu azdirir. Bulantiya nohut kefir ikilisi iyi geliyor. Muz tuzlu kraker… domates limon reflu yapar bulantiya yanma eklenir aman aman
Deletedmom539 elfelendor yani tabi reflüsü olanlar dikkat etsin ben sadece ben de etkili olunca şey yaptım :)
prensesim35 Deletedmom539 yok canım sen az yiyorsun o çok yiyor günde 8 tane limon yiyormuş sıkıntı olmaz inş