Gamze5861 MelekKarabulut benim bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil ama kızsa eğer Ceylin koymak istiyorum ❤Anlamı da; cennetin kapısı, cennete açılan kapı manasında.
Sulegorkemakyol MelekKarabulut MİNA İKRA AMİNE ASEL MISRA ALYA ESLEM EBRAR ARYA MEHİR NEVA BUĞLEM TANEM ALMİNA LENA(bizim için bizden biri kuranda geçiyor) MİRAY BESTE DEREN BEREN AZRA BERFİN CEMRE NEVRA RİMA(dişi ceylan yavrusu) SEVDE AFRA ŞURA BİLGE EFİL İREN NAS(bir surenin ismi hemde insan anlamında OYLUM BERİL LİNE(iyi cins hurma ağacı kuranda geçtiği hali) Baya bir uzun liste oldu ama kusura bakma biz kızımıza isim araken bulduklarımız biz hepsini çok beyendiğimizden kura çekme yöntemiyle 2 gün önce MİNA DEREN de karar kıldık
ElifKarata MelekKarabulut ben kızımın ismini Beril koyucam canm anlamıda arınmıs aklanmış, elle gösterilecek kadar İffetli kadın anlamı da var . Ve Zümrüt değerli bir taş anlamıda taşıyor berilyum .
MelekKarabulut Sumeyyye inşşallah canım ama bu isimleri düşündük ama karara varamadık daha farklı çok duyulmamış birşey olsun istiyoruz🤗
Yaseminkaya MelekKarabulut MelekKarabulut Aysima derin koyucam Allahin izniyle. Fikir olabilir. Cokta herkez tarafindan begenildi 😍
Sltn Bizim de kızımız olacak. Hafsa koymayı düşünüyoruz👼 Yüsra, minel, erva da hosuma gitmişti. Fikir olabilir size