Nurunsl Afedersiniz magnezyumu 2 haftadır kullanıyorum büyük ihtimal o ishal yapıyor. Dün içmedim bilerek bugün içeyim dedim çok kötü ishaldim afedersiniz kızlar. Olan varmı böyle ? Bıraktınız mı devam mı ettiniz
mlsmrtgl Nurunsl İshal olmadım ama doktora günde iki kere kullansam mı ağrım var dedim . İshal yapar bir doz yeterli demişti.
Duygu4444 Nurunsl evet bağırsakları çalıştırıyor ben kabızlık çektiğim için bana iyi geliyor. Bu durumda doktorunuza söylerseniz değiştirir
Nurunsl Yasemin00 sanırım bnde içemeyecem artık. 😕 çok rahatsız etti. Kramplarım oluyo diye magnezyum alıyodum nası olacak bilmyrm
Nurunsl Duygu4444 evet danışacağım doktora ısrarla 2 haftadır kuallandm ama😐 umarım bebeğime zararı olmamıştır ishalin 😔
Aselbade Bende iki uc gun kullandim kasilmalarim icin bendede ishal yapti hemen biraktim simdi gunde 1 tane maden suyu iciyorum
Burcinisp88 Nurunsl magnezyum yapabilir. İçtiğiniz magnezyumun formları var. Farklı bi forma geçin. Malat, sitrat, biglisinat gibi. Bazısı kasları yumuşatır, kimisi daha çok kabızlıkta etkilidir.
Lalammm Nurunsl isal yapmadida cnm bagirsaklarimi duzenledi valla 2 kere iciyrm gunde hic isal olmadm kasilmam cok cnku. Belki her bunyede farkli etli gosterebilir.
Duygu4444 Nurunsl ben kabızlık çektiğim için bana çok iyi geliyor bıraktığımda kötü oluyorum o yüzden devam ediyorum
Merveturksoy Nurunsl benide demir ilacı ishal etti zaten 38 haftaligiz kasık Ağrısı gaz ağrısı mahfetti ikisi