ecembugra53 Zehrahalilesa 35 te ablam yaptı küvete bile girmedi korkma canım ciğer geliştirici vurdular bebek doğdu alıp eve getirdi
Balance Zehrahalilesa 33. Haftada dogum yaptim 11 gun yenidogan yogun bakimda yatti sonra evimize geldik cok sukur ciger gelistiricinin etkisi buyuk tabi insallah zamaninda dogum yaparsiniz sizde 💗
Ecemina20 Zehrahalilesa 30. Haftamdan beri erken Doğum riskim vardı rahim ağzı incelmesi yüzünden çok şükür 37+4 olduk iğne falan da vurulmadım Progestan kullandım şimdi bıraktık , sizin neyiniz var
Zehrahalilesa Ecemina20 bebeğim iri cnm 32. Haftada 3 kiloydu duyum fazla bebek dogum kanalına inmiş ve sancılarım başladı bende hep hastanede yattım ama artık doğacak galiba dayanamıyorum agrılara
Nesem-berat49 25 haftalık yaptım bende yaşamaz dediler ama 24 gündür mücadele ediyor kızım inşallah yaşar dua edin lütfen 🙏
Zehrahalilesa Nesem-berat49 Allah sağ Salim doğmasını nasip etsin sağlıkla al kucağına evine götürmek nasip etsin cnm
Zehrahalilesa Asel12 öncesinde ciğer geliştirici falan yaptırdınız mı cnm neyden dolayı kaldınız hastanede
Asel12 Zehrahalilesa ciğer geliştirici vurmadilar ozamanlar oyle birşey olduğunu bilmiyordum özel hastaneue gittiğim halde söylemediler yapalım diye. Solunum desteği aldı bide emme refleksi gelişmemişti canım o yüzden kaldı benmki 2 kilo doğmuştu
Balance Zehrahalilesa enfeksiyondan dolayi yattik entube edildi birkac gun sonra normal kuveze aldilar