kubrnl Kolajen gerçekten cilde iyi geliyor mu cildim çok cansızlaştı sizce kullanmaya başlamalımıyım kolajen kullanıp memnun kalan var mı?
askinsy evet canım vücutta kolajen üretimi bi yaştan sonra azalıyor o yüzden takviye olarak almak gerekiyor ben naturagen marka kolajen kullanıyorum memnunum cildime iyi geldi tavsiye ederim
zgih765 Ben naturagene başladım 1 ay oldu etkilerini görmeye başladım güzel bi kolajen içinde biotin e ve c vitamini falanda var saç ve tırnaklara da etkisi oluyor
haticekzgc düzenli kullanımda etkisi oluyo ben 3 ay aralıklarla kullanıyorum eskiye göre cildim daha iyi
miranrtn Kolajen cilde tırnaklara saça çok iyi geliyor hem çevresel etkilerden hemde yaştan dolayı kolajen almak gerekiyo takviye olarak marka olarak naturagen iyi ben kullanıyorum kısa sürede etkilerini görüyosun
yaseminyaldiz bende collanexi kullanıyorum şuan canım ve gerçekten memnunum.etkisini 1. ayda hemen farkettim.daha nemli ve daha aydınlık bir görünüm oldu.tavsiye edebilirim.
melikeayna collanex i öneririm kullanmalısın bence ben kulandım collanex i cildim nemlendi eklem ağrılarım falan geçti