Gulayozgoc Arkadaşlar bebeğim kanala girmediği için 40+3 den sonra doktor beklemeyip sezeryana alacağını söyledi yani haftaya çarşambaya kdr kanala girmemiş olursa sezeryan olacakmışım şuan 39+5 im böyle bi durum yaşayan var mı?
minnakmina Gulayozgoc bebek kanalda olmadıgı için suni sancı sizi çok zorlayabilir böyle durumda sezeryan olmak daha mantıklı çünkü bebegin kafası saga yada sola dönük olursa çok çok fazla sancı çekersinz inşallah o güne kadar kanala girer kendi sancınız başlar
Selinbugra Gulayozgoc ben kanala girmediği için sezaryen oldum kafa çapıda büyüktü giremez dedi artık doktorum başka doktorlarada gittim bebeğimin kalp atışı düşünce sezaryene alındım sağlıkla gelsinde doğum şekli önemli değil ☺️
Gulayozgoc Srhnzlcn açılmama bakmadı bile 😞 salıya kadar kanala girerse suni sancı girmezse çarşamba sezeryan dedi
Gulayozgoc minnakmina kafası sola doğru yatık 😞 umarım dediğiniz gibi olur kendiliğinden gelir salıya kadar 🙏😭
Sumrucuk Normal doğum istiyorsan kontrollü şekilde 42ye kadar beklenebiliyor demişti doktorum. İsterseniz siz de bir sorun. Her çocuğun vakti bir olmayabilir, bazıları 38de doğururken bazıları 42de normal doğum yapıyor.
Gulayozgoc Sumrucuk sordum maksimum 40+6 diyor yani 41 i geçirmiyormuş 😞 umarım kendiliğinden gelir o tarihe kadar
Leyli0556 Bende 39+3 ne açılmam var ne bebek kanala giriyor . Doğum pozisyonunda ama belirti yok 🤷♀️😞
Gulayozgoc Leyli0556 benimde 38 den beri öyle ne yazıkki. Açılmam var mı diye bakmadı bile kanala girmediği için. Gerçi açılman sancı ile birlikte olur ama Allah yardımcımız olsun doktorun bekliyorsa eğer üzülme. allah mükemmel bi sistemle yaretmış bizleri gerçekten 42 ye kdr bekleyen doktorlar var ve bebek zaten gelişimini tamamladığında kendisi geliyor. Ama benım doktorum beklemek istemiyor anlaşamıyoruz o sebeple 😞
Yzyninannsi_20 40+1 olduk bebeğim Doğum kanalına girmemiş. Şuan kilosu 3750 41. Haftaya kadar 4 olur dedi doktorum. 41 den sonra iri bebek olduğu için normal Doğum olmaz dedi sabırla bekliyoruz 4-5 günümüz kaldı kızlar dua edin
Gulayozgoc Yzyninannsi_20 aynı durumdayız bende 39+6 yım. Kanala girmemiş kilosu 3800 salı günü karar vericez bizde salıya kadar kanala girdiyse suni sancı girmediyse sezeryan dedi birbirimize dua edelim 🙏🙏 inşikak suresini oku biraz uzun ama doğum için faydalıymış
Merveturksoy Gulayozgoc vallaha benim arkadaşım da oldu doktoru da prof du çok iyi bir doktor du 4 cm açılması vardı sancısı var di çocuk kanala girmeyin ce mecbur sezeryan oldu ama ıyiki sezeryan olmuşum dedi 3.Günü ayağa kalktım dedi doktoru bide sezeryan dikişi için bir krem vermiş hemen iyilessin diye hemen toparlandı annesi ablasigil bile 1 hafta kaldı yanında gerek görmedi . Ablası ile konuştuk geçen diyor ben normal yaptım aynı doktora normal diye direttim deli gibi çocuğu çıkarıcam diye nerdeyse götüme kadar kestiler merve 40 gün kendime gelemedim kalkamadım bizim kız akıllılık yapıp doktoru dinledi 2.gün hastane evrakları ni bile kendi halletmeye indi dedi. Onu dicem hiç riske atmayın illa normal diye
Ebrarsahn Bende 40. Haftaya girdim ve aynı durumdayız bebek kalana girmemiş başı ters durumda baskısı var ama kanala girmiyor ve bende çok aman sancı vs cıkmıyor nstde vs sadece vajinamın yan kemiklere bir baskı var karın düşmesi denilen şey vs de olmadı doktorum haftaya son dedi son son kontrolere bakacak sonrasında haftaya cumartesi yatış verecegim dedi dogurtturcam dedi sanırım suni sancı verecek deniyecek herelde benim açılmam vs hiç bir şeyim yok okadar moralim boxuk strest oldum ki ben sezeryan olmak istemiyprum Allahın takdiri elbet ama böyle olacaktı madem ben karar verio erkende aldırırdım beklemezdm napacagomı blmiyprum çok üzgünüm halsizim mutsuzum bu bebekler sizce kanala girer mi yada suni ile kanala girip dogarmı
Gulayozgoc Ebrarsahn ya zaten benim bildiğim bebek sancı ile kanala girer. Hangi normal doğum yapan kuzenime arkadaşıma sorsam doğum anında girdi sancıyla girdi ebe bastırdı girdi diyorlar. Bende karın düşmesi var fakat bebek 3800 olmuş ve başı biraz sola dönük yatıyor tam dik aşağı değil tabi Allahın takdiri belli olmaz bakarsın bu akşam suyun gelir 1 gecede neler oluyor dua etmekten başka çaremiz kalmadı bende sezeryan olmak istemiyorum ama dua ediyorum sadece 😞 son 5 günüm var benmde