Deryayurt Rmys01 canım ovulasyon hakkında bilgim yok ama bildipğim kadarıyla şuan yumurtlama olmaz heralde gebelik olabilir mi ki kopkoyu çıkmış bi gebelik testi yap bence belirtin var mı
DaisyMom Rmys01 insAllah vardir canim.Bu ay yumurtlama gorduysen bu gebelikte olabilir.Allahtan umit kesilmez.Allah ol dedigi zaman hersey olur.Benimde hiç umidim yoktu.Adetime 5 gun kala ovulasyonla ogrendim.Hemen bir test alip yap canim.Esinin de amileyat olmasina gerek kalmaz insAllah 🥰
Hifask44 Rmys01 hamile olma ihtimalin var canm bende evde ovulasyon testi ile hamile olduğumu öğrendim hemen gebelik testi alıp yap içinde kafanda rahat olsun
Rmys01 Deryayurt göğüslerim ağrıyor Bi iki defa baş dönmesi oldu eşimde varikosel var ameliyat olacak bende pek ümitlenmedim bu ay olur mu diye ama Allahın işi 😊
GozdeKK Rmys01 Rmys01 merhaba, adet tarihimden 2 gün önce ovülasyon testi evde vardı denedim 2 kez aynı bu şekilde çıktı daha sonra aynı gün kan verdim hamile olduğumu öğrendim henüz değer yeni artmaya başlamıştı, kan verin bence en garanti :)
merve0128 Rmys01 canım bence hamilesin çünkü bende ovulasyon testi ile öğrenmiştim hamile olduğumu şimdi 18 haftalık gebeyim hadi hayırlısı olsun inşallah 🤲🥰
Dgull Ovülasyon testiyle öğrenildiğini burda duydum bu, bu test normalde en verimli günü bulmak için yapılır adetten bi hafta sonra düzenli olarak çift çizgi çıkınca o gün yumurtlama günüdür ilişkiye sık girilmesi tavsiye edilir. 😳😳😳 çok şaşırdım vay be
Nuray23 Dgull aynen asil islevi odur ama bende hamileligi gosterdigini dusunuyorum cunku bende ovulasyonla anladim 😊 adetime 8 gun kala yaptim bakiyim nasil cikiyor diye tabi oncesinde yumurtlama gunumu yakaladim gecti gitti. Bide adete yaklasirken yapiyim dedim t cizgisi c den daha koyuydu hatta mosmor olmustu sasirdim ve 5 gun kalaya kadar yaptim hergun bu sekilde cikti elimde hamilelik testide vardi suphelendim boyle cikmasina ve hamilelik testi yaptim adete 5 gun kala ve net iki cizgiyi gordum. Daha sonra yanlislik olmasin diye 2 tane ayri markanin erken gebelik testinden de yaptim onlarda baya net iki cizgi verdi 😊 ve hemen ardindan kan tahlili. Adetime 5 gun varken beta 763 cikti 😁