babysevgi Ah kızlar galiba kendimi cok yordum bu ara bayılmışım bildiğiniz hamileliğinde bayılan var mı ? ilk defa bayıldım hayatımda 32. Haftamdayım dr a gidiceğiz kontrol için
iki_tosbik_annesi babysevgi ben ilk hamileliğimin son haftalarında ablamla parka gitmiştik tansiyonum düştü güneşde çarpınca bayılmıştım zor uyandırmışlar hastaneye gittik serum falan verdiler çok kötü olmuştum
Deletedmom413 babysevgi bende bayıldım canım korkma ani tansiyon oynamasından sıcaktan veya yorgunluktan oluyor şükür bidaha olmadı tansiyonunu kontrol altında tut ve dinlen şifalar diliyorum 💕
babysevgi iki_tosbik_annesi yani aslında genel olarak bi sorun yaşamadm ck şükür hamileliğimde bu ara tasınma ile uğrasıyoruz be hc dinlenemedim yine de beslenmemi aksatmadım . Ama anlamadım birden çat diye gidiverdim
askdunyam babysevgi geçmiş olsun son aylar çok az iş yapsak bile yoruluyoruz taşınma işi kolay değil siz bir şey yapmıyorum sansanız da o telaşın içinde olmak bile yorar dikkat edin kendinize beslenmeyle alakalı değildir fazla ayakta kalmayın
Gulsahtayarslan Ben de 23 haftalıgım her kapalı ortama girdgmde ve sıcakta bayılıyorum o yuzden tek cıkmıyorum bide adana gibi bi şehirde yaşıyorsanız bu cok sık görülüyor🤣🤣