mavi0811 https://imgyukle.com/i/5Jk2vR ikisinide peş peşe yaptım kızlar emin olmak için böyle çıktı sizce nedir yumurtlama olmus mu yoksa yumurtlamaya yakın mı
mavi0811 Arz1905 hiç bir belitimde yok kuzum ve ben bu tarihte yumurtlamıyorum daha geç yumurtluyorum anlamadımki sadece biraz kasık agrım var gibi🙄
Arz1905 mavi0811 herkeste aynı belirtiler olmayabilir bende ilk bebek istediğim zamanlarda yapmıştım birkaç ay bazı aylar hiç hissetmedim bile test olmasa farketmrzdim😂 ama bugün gördüysen bu koyuluğu 3-4gün hatta 1hafta ilişkini yap mutlaka canım 🙏
Wonderanne mavi0811 sen 4 5 gün hatta 1 haftayı hep değerlendir canım Allah gönlüne göre versin insaAllah 🤲🏻🌸🤗
mavi0811 Wonderanne Amin kuzum sağol adwtin 9. Gunude yaptım o incecik bi çozgiydi bunlar baya koyu zaten kasık ağrım beni şüphelendirdi dedim kalkıp yapayım böyle çıktı işte
mavi0811 Yasmn05 doğru kuzum insan vücudu çok şaşırtıcı gerçekten her zamn olan akıntım simdi yok gerci adetin 9. Gunu geldi kesildi ama teste gore yumurtlama iste yapmıyicaktım ama kasık agrım surukledi yap diye