Deletedmom355 Gizemylmz1 bnm 10-11 gibi çıktı şuan 14 haftalığız belli karnım :)) sizin kaçıncı hafta
sntn Gizemylmz1 şuan 14+3 haftalık hamileyim dışardan belli olmuyor birde kapalı olduğum için bol giyindiğim için belli değil ama tshirtle felan çok hafif belli oluyor ve sertleşmeye başladı artık
Deletedmom355 Mutlubirannee iç karınla alakalı insanlarda farklı olabiliyormuş çıkar bi kaç haftaya eminim ki :)
NefesAyza 22+6 :) kilolu hamile kaldığım için hala anlaşılmıyor 😂😂 galiba iç karnım da geniş 😌 kilo da almayınca rutin hayat devam 😌🙏🏻
Rojda24 Ben 18+2 iyim hala belirgin değil ilk hamilelik yada iç karın meselesi canım ama genelde 6. Aydan sonra net beliriyor diyor doktorlar tabi herkese göre değişir:)
Resmiye53 İç karnımın geniş olması nedeniyle 7.ayımdan sonra karnım belli olmaya baslamıstı. Ondan önce kimse hamile olduğumu anlamıyordu😌👼🏼
mavilibisey 58 kiloyla hamile kaldım. 8.haftadayım, 1 kilo aldım ama karnım baya şişkin. Sanki 3-4 aylık hamileyim 😁 Kilodan değil ama sanki gaz gibi. Afedersiniz tuvalete çıkma problemim var.
Zehraerdgn mavilibisey ya o bendede var 9 haftaligim 1 kilo aldm ama asiri siskinim sanki 10 kilo almis gibi hissediyorum😭
NefesAyza mhbbbera 86.6 kilo ile hamile kaldım geçen hafta 82 idim :) gören hala 5,5 aylık olduğuma inanmıyor 🤭 iyi mi kötü mu bilemedim
Esraguvennn Gizemylmz1 tamamen kişisel bir soru bu benim 5.5 aylıkken bile yok gibiydi doğum yapmadan 1 gün once çekilmişim foto sanki 7 aylık gibi duruyordu