Hanife_ikranuR ZorYollardanAsipGelenim hadi hayirlisi bende beklesemmi beklemesemi tereddut icinde kaldim
ZorYollardanAsipGelenim Hanife_ikranuR valla days comfort erken gebelik testiyle adetime 6 gun kala belirgin gordum al yap istersn o testten
Gulsen4224 Hanife_ikranuR tamam cnm hayırlısı olsun hakkında bekle bakalım en fazla 5 i geçerse günün vardır illaki
Hanife_ikranuR Hanife_ikranuR 2 gun kaldi regle o erken gebelik testi dijitalmi nasil cikarmi ondan kesin ne diyosunuz ?
Hanife_ikranuR ZorYollardanAsipGelenim sonra kesin oldugunu nasil ogrendin bu silik sanki biraz degilmi
Hanife_ikranuR ZorYollardanAsipGelenim tmm bu erken gebelik testimi bende 4 ekime not dusmusum test yap diye o zaman adet dongusu 35 i geciyo
ZorYollardanAsipGelenim Hanife_ikranuR daha bugun 3+5 iz 3 gündür oksapar igne vuruluyorum iki kaybim oldugu icin
Hanife_ikranuR ZorYollardanAsipGelenim ay canim benim ilk bebegin mi olacak hadi insallah saglicakla al kucagina
ZorYollardanAsipGelenim Hanife_ikranuR yok 3 yasinda kizim var gecen kasimda ve nisanda kalp durmasindan kaybettim bebeklerimi
Prenses--annesi 30 agustos regl tarihim ama kasık agrım ara ara oluyor ve göğüste sızlama var 5 yaşına girecek bi kizim var gecen senede 1 düşüğüm var korkuyorum biraz ayni seyi yasarim diye test yapamıyorum
mryyanna Hanife_ikranuR Kuzum erken davranmışsın ama şu an varsa çıkar gibi sanki🤗Yumurtlama günü ve diğer 3 gün de ilişki yaşandı mı canım
Hanife_ikranuR Hanife_ikranuR 11 eylul yumurtlama gunum 13 undede yasadik iliski 11 eyluldede ama ben biraz sabirsiz davrandim sanirim suan en iyi gebelik testi arastirayorum fikir verirmisiniz yapsammi yapmasammi erkenmi acaba