esradgzl minikos evet maalesef ki ben 5. Haftadan beri aynı doktora gidiyorum bari en başından gelenlere şu zamı yapmayın etmeyin dedik ama yok dediler bizi de etkiliyor maalesef. Fiyatları bilmiyorsan bi kağıt vermişlerdi bize yazabilirim istersen.
Zeyykizil minikos kesinlikle avrasya hastanesi Mete Beye gitmelisin, kendisi harika o kadar memnunum ki muayenesi en az 30-35 dakıka sürüyor herseyı detaylıca anlatıyor, arkadasım onda doğum yaptı ve doğum anında bile çok ilgiliymiş bence denemelisin
minikos esradgzl ben şimdi hastaneyle görüştüm ve kasıma kadar olan doğumlara %10 indirim dediler siz kaç haftalıksınız belki sizede uygularlar
Zeyykizil Mine32 bence atillaya gitme, ben mete bey ve atillayı denedim ama kesinlikle mete bey fark atıyor. Herseyı en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ve çok güler yüzlü
Seval22 Zeyykizil bende atilla beye gidiyorum çok güler yüzlü her seferinde ayrıntılı gibi anlatıyor gösteriyor yarım saat muaynesi sürüyor tüm şikayetlerimi sorup dinliyor
esradgzl minikos yaaa iyimiş valla bn cuma 33 olucam. 4 aralık gözüküyor 40. Haftam ama erken de olabilir bakalım yararlanabiliriz umarım. Peki bi yere bildirmek falan gerekiyormuymuş direk uygulayacaklarmıymış indirimi
minikos esradgzl arayıp isim soyisim bildiriyosunuz hasta haklarına ben öyle yaptım yani sizde bi arayıp bilgi alın hastaneden
Nslhnakn minikos yeniyüzyıl gaziosmanpaşa hastanesinde doktor burak özkösede doğum yaptım işinde inanılmaz başarılı ve çok güzel ilgileniyor 🌸 https://instagram.com/drbrkzks?igshid=1frngg5lny88k
Serap_buglem Mine32 bende başari hastanesine selime hanima gidiyorum harika bir doktor çok memnunum… kismetse 26 sinda sezeryan dogumum olacak tavsiye ederim
Mine32 Serap_buglem selime hanımda 2 sene önce dogumumu yaptım canım evet gzel bir doktor ilgili şuanki ücreti nedir
Serap_buglem Fundaab bende başariya gidiyorum benim doktorum sonuna kadar normal dogum taraftari cok mecbur olmadikça sezeryana almiyor… selime hanimi tavsiye ederim
Mine32 Serap_buglem 2 ay önce gittim 125 ti muayne ne ara okadar olmus ya insanlar devlete gidemiyor pandemiden dolayı diye sırf fırsat kolluyolar