ozdenarda Nihlem benmde cıkıyo iniyo bisiler oluyo☺ama cok normalmis hic endise etme doktorum öyle soyledi kas yapılarıyla ilgiliyms dogumdan hemen sonra eski haline geliyormus
GizemPaksoy Nihlem 1987gokce Selhan Akin59 ozdenarda Fatime Ayca-Meleknaz Hayalveannesi Bayanlar bebislerin cinsiyeti ne cok merak ettm 🙂 onla mi alakali acaba oyle diyorlar yaa 🙂
Ayca-Meleknaz benim cok cikti 32 haftaligim hiydigim seylerden belli oluyo sezeryanda icine girecekt tekrar ins
Selhan 1987gokce mide kısmındamı çıkıntı oldu göbeğe göre üst kısım daha çıkıntılı mi demek istediniz 🙈benim öyle şuan
Selhan 1987gokce Ben sordum da dündü kontrolüm 33e girdik pelvik yapınla alakalı dedi size ne dicek acaba😊
Selhan GizemPaksoy kız canım benimde ama 33te olmama rağmen şişmedim göbek deliğinde çıkıntıda yok kahverengi izde göbek altında sadece çok açık renk gören cinsiyeti belli oldumu diyo🙈
AytenFaruk Benim göbek deliğim kocaman bi kuyu oldu valla dışarı çıkması gerekirken göbek büyüdükçe o aynı yerinde kaldı 🙊 giydiğim üstlerde göbeğim aynı şekerpare gibi duruyor 🤣😂