Ayseguldt 16 haftadayım hala bulantım çok ama kusmaya korkuyorum her seferinde kendimi sıkıp durdurmaya çalışyorum böyle olan var mı?
Nehirr88k Ayseguldt canm kendini sıkınca tuta biliyosan yine iyi ben asla gelince tutamıyorum gidiyo zaten bende kusunca aksine kötü oluyorumda yapcak pekde bişey olmuyo açıkcası 😓
Mirayse1 Ayseguldt Kusmama geldiyse kusmak için cabalıyorum cünkü tuttukca daha kötü oluyorum çıkarınca rahatlıyorum en azından bi saat filan
Deletedmom416 Ayseguldt kusma korkusu iğrenç birşey yaa 😔bende çok zorluyordum kendimi kasıyordum tutuyordum ama çok az da olsa çıkıyordu ona engel olamıyordum sonrasında da bir dilim ekmek yiyip geçiyordu bulantı. inşallah en kısa sürede geçer.
Feri123 Ayseguldt Ben 34.haftadayım sabahlari hala kusuyorum.Kussanda bebeğe bi etkisi yok onun için korkmana gerek yok canım.
Mineust Ben kusuyorum valla kusmayınca zehir oluyo sürekli bogazımda. Kusunca rahatlıyorum en azndan sonraki dakikalar su filanda içebiliyorum
Imfromlastnight Aşşahtan istediğim zaman kusabilen insanım. Kusup rahatlamak çok iyi geliyordu ilk aylar:/ tutmayın.
123321 Ayseguldt inan bende böyleydim aslında hala öyleyim hatta bi tek bendemi var bu korku diye üzülüyordum ama yapacak bişey olmadığını anladım kendimi cesaretlendirmeye çalıştım sürekli korkma kus diye 😂